https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Lendavi podelili priznanja naj športnikom minulega leta

Lendava, 28.01.2022 ob 6:05  

V sredo, 26. januarja, je Športna zveza Lendava, v lendavski gledališki in koncertni dvorani podelila priznanja in nagrade najboljšim športnikom, društvom in strokovnim delavcem v občini Lendava v letu 2021. 


Najboljši športnik minulega leta je postal Kristjan Horvat iz Lokostrelskega kluba Lendava. Na drugo mesto se je uvrstil Matic Ivačič in Aleš Senekovič na tretje, oba iz Speedway team Lendava. Športnica leta je postala Nika Bedič iz Badmintonskega kluba Mladost Lendava.

Selekcija kadetov NK Nafta 1903 je naj ekipa, klub oz. društvo leta, na drugo mesto se je uvrstil Speedway team Lendava. Športni strokovni delavec leta je Štefan Kozak, predsednik Planinskega društva Lendava, priznanje za Naj rekreativec leta 2021 pa je prejel član Kolesarskega kluba Lendava Leon Lebar.

Plakete in priznanja za izreden uspehe v športu so podelili tudi mladim perspektivnim športnicam in športnikom. Perspektivna športnik leta sta Tine Mihailović Krpan iz Strelskega društva Lendava in Nik Jaklin iz Športno strelskega kluba COAL Petišovci. Perspektivne športnice so Naja Horvat, Iva Koša, Tija Horvat in Mia Oletič iz Badmintonskega kluba Mladost Lendava, Lana Škraban, Sara Sep in Ria Gabor iz Judo kluba Lendava in Greta Galamboš iz Športno strelskega kluba COAL Petišovci. Priznanje za izredne uspehe v kolektivnem športu v letu 2021 pa je prejela Katarina Sarjaš iz Odbojkarskega kluba Lendava.

Jubilejna nagrada je pripadla Lokostrelskemu klubu Lendava, ki obeležuje 10. obletnico delovanja, Badmintonskemu klubu Mladost Lendava ob 50. obletnici delovanja in za 60. obletnico delovanja Nogometnemu klubu Olimpija Dolga vas.

Športna zveza Lendava je ob tej priložnosti obeležila tudi lanskoletni okrogli jubilej, 60. obletnico delovanja. Ob tem jubileju je Športna zveza Lendava podelila spominske plakete za sodelovanje in udejstvovanje na športnem področju Olimpijskemu komiteju Slovenije, Zajednici športnih udruga grada Varaždina in Občini Lendava. Plakete za dolgoletno in uspešno delo na področju športa so prejeli Franc Meštrovič Horvat, Ivan Koncut in Velimir Horvatič. Spominske plakete za športno udejstvovanje pa so prejela tudi društva, člani Športne zveze Lendava.

V kulturnem delu programa je nastopil Orkester harmonikarjev Bučar, ki ga sestavljajo mladi glasbeniki zasebne Glasbene šole Bučar. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

* Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2022 ob 11:24 SOBOČANEC gost

      DOLGO NAZAJ JE TA NAZIV IZGUBIL SVOJ ZAČAJ

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2022 ob 11:25 LENDAVČAN gost

      PRAVILNO NAPISANO NEKOČ JE BILO TO ZELO LEPO IN STROKOVO SEDAJ IN DOLGO NAZAJ JE VSE SAMO FARSA BREZ ZNAČAJA

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2022 ob 11:27 Sexy gost

      Pravi seks dating -> 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.01.2022 ob 13:04 gost

      Športnik leta je kovid klub keri lejče po celem svetu najbolj pa v Sloveniji.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.01.2022 ob 15:18 dringi 22 gost

      ....pa Lendava ima 500 pisateljev, 500 pesnikov, 300 slikarjev, 300 kiparjev, 500 vrhunskih športnikov itd. ......

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:44 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.