https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete zaposlitev? Poglejte si nekaj priložnosti v Pomurju

01.02.2022 ob 17:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 90 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.  

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče PROTOKOLARNEGA NATAKARJA/NATAKARICO. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter eno leto delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Zaposlijo tudi PROTOKOLARNEGA KUHARJA/KUHARICO za nedoločen čas. Poskusno delo traja dva meseca. Za določen čas, 12 mesecev, zaposlijo tudi ORGANIZATORJA KULTURNEGA PROGRAMA V - M/Ž. Pred oddajo vloge na delovno mesto preberite podrobnejša navodila in pogoje, ki so objavljeni na www.ris-dr.si, kjer najdete vse podrobnosti glede javne objave. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17. februarja 2022.

CSD POMURJE GORNJA RADGONA išče SOCIALNO OSKRBOVALKO II (I). Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 3 mesece delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in pridobljen certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji Socialni oskrbovalec na domu. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotne javne uslužbenke, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. februarja 2022. 

AVTO CENTER ANDREJEK MURSKA SOBOTA išče KONTROLORJA TEHNIČNIH PREGLEDOV. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so zahtevno računalniško znanje, najman tri leta dokazljivih delovnih izkušenj v avtoservisni stroki na področju servisiranja ali popravila vozil in opravljen izpit za kontrolorja tehničnih pregledov (zaželeno). Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 26. februarja 2022. 

OBČINA ŠALOVCI išče VIŠJEGA SVETOVALCA ZA PODROČJE RAČUNOVODSTVA IN FINANC. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Javni natečaj za zasedbo uradniškega delovnega mesta "VIŠJI SVETOVALEC za področje računovodstva in financ" in "Vlogo za zaposlitev" najdete na spletni strani občine Šalovci. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 5. februarja 2022. 

KOMUNALA GORNJA RADGONA išče ANALITIKA. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Potrebno je računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 2. februarja 2022. 

RADENSKA GORNJA RADGONA išče IT ADMINISTRATORJA. Zahtevajo višješolsko izobrazbo oziroma višjo strokovno izobrazbo, smer informacijske in komunikacijske tehnologije ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca oziroma po e-pošti do 8. februarja 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.02.2022 ob 7:11 resnica gost

      Iščem delo na marsu ker ga na zemlji ne morem dobiti ker nisem ritolizec delodajalcev ker se znam postaviti zase in zato ker se znam postaviti zase sem moteči za delodajalce.Delavci ne mislite da so delodajalci tako dobri kot si mislite in kot se vam predstavljajo.ker v žepu vam kažejo figo.delodajalci so isti kot politiki,lažejo.kradejo in veliki hiavci in prešuštniki so.

      23 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.02.2022 ob 8:34 100-100 gost

        Viš , te si pa ščista stvorjeni za privatnika. San se zaposli, san misli, san delaj, san kaseraj, samo nekaj takšoga delaj , ka se ti nede trbelo v rit vlejčti strankan. Aja , nemaš šole, neveš nika delati, frfrati pa znaš. Boš super za politikanta, samo ešče v rit se nafči vlejčti pa bou.

        16 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.02.2022 ob 8:14 gost

      Prav imaš dobro s to povedal samo še si pozabil da moraš biti v pravi stranki SDS pa si takoj direktor pa čeprav brez izobrazbe in delavnih iskusenj.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.02.2022 ob 8:27 gost

      Enoga,,,, vsi iz stranke SDS brez izobrazbe brez delavnih iskusenj.

      9 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.02.2022 ob 8:28 gost

      Se malo in bodo vsi leteli u vražjo mater z portalom vrid.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.02.2022 ob 10:30 gost

      Kaj pa imamo videti. Saj pa je že vse jasno s tem ko vlada prodaja slovensko srebrnina. S tem pa si tam pri madzaih rezervira delavna mesta vodilnih.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.02.2022 ob 13:00 resnica gost

      Gost-100-100.Vem da te resnica boli,ker ti in tebi podobni verjamete v LAŽ,RESNICA PA VAS BOLI.Delodajalci niso nikoli povedali resnico delavcu o plači in je nikoli ne bodo,isto so politiki nikoli ne bodo ljudem povedali resnico.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2022 ob 9:32 Japek gost

        Kot ti je povedal sam odpri sp ali d.o.o in boš sam sebi odgovarjal na vsa vprašanja. In ti nebo pol treba delati za lažnjive delodajalce. Tu pa ja ni problema. Vsak si lahko sam poizkusi kot delodajalec.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.