https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so top službe tega tedna v Pomurju

09.02.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju.

OSNOVNA ŠOLA FOKOVCI zaposli SVETOVALNEGA DELAVCA V OSNOVNI ŠOLI za določen čas oz. do 31. 8. 2022. Kandidati morajo priložiti potrdilo o izobrazbi, potrdilo Ministrstva za pravosodje o nekaznovanosti in potrdilo sodišča, da oseba ni v kazenskem postopku. Pričakujejo končano visokošolsko 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno izobrazbo, socialno delo in svetovanje ter vozniški izpit kategorije B. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. februarja.

ZAVOD SVETEGA CIRILA IN METODA ZA SOCIALNO VARSTVENO, ZDRAVSTVENO IN VZGOJNO IZOBRAŽEVALNO DEJAVNOST BELTINCI zaposli DELOVNEGA TERAPEVTA. Zaposlijo za določen čas, 12 mesecev. Poskusno delo traja en mesec, delo poteka večizmensko. Zahteva se visokošolska 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba, vozniški izpit kategorije B, osnovno poznavanje in delo z računalnikom. Kandidati naj pokličejo za razgovor ali pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 15. februarja.  

VRTEC LENDAVA LENDVAI OVODA zaposli RAČUNOVODJA za nedoločen čas. Zahtevajo končano visokošolsko izobrazbo 1.stopnje, smer računovodstvo in revizija, dobro znanje madžarskega jezika in vozniško dovoljenje kategorije B. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali po pošti do 13. februarja. 

ENERGOINVEST Gornja Radgona, družba za izvedbo elektromontažnih in gradbenih del, projektiranje in nadzor d.o.o. zaposli ELEKTROMONTERJA za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo končano nižjo poklicno šolo, elektrotehnika in energetika, vozniško dovoljenje kategorije B, delovne izkušnje niso zahtevane. Poskusno delo telo traja tri mesece. Kandidati naj pokličejo za razgovor
ali pošljejo vlogo po e-pošti do 15. februarja.

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče PROTOKOLARNEGA NATAKARJA/NATAKARICO. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter eno leto delovnih izkušenj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Zaposlijo tudi PROTOKOLARNEGA KUHARJA/KUHARICO za nedoločen čas. Poskusno delo traja dva meseca. Za določen čas, 12 mesecev, zaposlijo tudi ORGANIZATORJA KULTURNEGA PROGRAMA V - M/Ž. Pred oddajo vloge na delovno mesto preberite podrobnejša navodila in pogoje, ki so objavljeni na www.ris-dr.si, kjer najdete vse podrobnosti glede javne objave. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17. februarja 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.02.2022 ob 8:34 gost

      Sama res zahtevna delovna mesta kere zahtevajo visoke kriterije. Taka delavna mesta večino zdaj opravljajo kaki pijanci pa sploh ni problem . Zdaj pa taka strokovnost. Halo.lol.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.02.2022 ob 16:01 gost

        Propadlega ravnatelja gš Beltinci Mateja Zavca lejko mate v zavodu. On je itak ta zavod pripeljal v glooobooki miiiinus! Če de vam delal do penzije pa nede mu šlo vrniti denarja kerega vam je zavozil! Prav se je fajn špilal z vašim denarjem le , da bi se izživljal nad izjemno profesorico! Zdaj pa ga ponucajte, ka čakate... Spraznil vam je žep za več kot 150 000 EUROV ! Najdete ga v štali, kjer vsakodnevno pobira drek.Vaščani vas napotimo do njega, če ga nemrete najti.

        17 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2022 ob 8:52 gost

      Kaka delavna mesta. Neverjetno kaj vse mora vedeti danes delavec v proizvodnji na primer v cartagoji v odrancaj. Kake kvalitete vse se od njega zahteva. Večina delavcev pa je tam zaposlenih brez osnovne šole dokončane brez bilo kake srednje šole da o hrvatekaj sploh ne govorim. Zato neserite za delavca v proizvodnji navajati zahteve kere so en drek vredne če delavec ni za delo.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.02.2022 ob 9:59 kilonja gost

      To so top službe tega tedna v Pomurju... to zastonj objavljate s tedna v teden, DEBELEGA ne boste pripravili do tega da bi šel delat, ima prave papirje od Dr. Magdiča, njemu ni treba delat , še honorarno zasluži po 2 centa na komentar od vas pa mu je dovolj, za najeto sobo, čike, travo in mercatorjevo pivo .

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.02.2022 ob 10:14 gost

        9:59 Zato pa ima pivski trebuh ta DEBELI in zloben ,to pa ima že v GENIH! Baje si povečuje BUNKER ,tak sem slišal !!!!OJ;;,,,,,JOJ ,JOJ

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.02.2022 ob 10:46 gost

      10.14 včeraj je bil kolturni praznik vsaj malo bi se ga lahko nalezel. In se zdaj nebi tako bolano izražal.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.02.2022 ob 11:42 gost

        TO je bilo včeraj ,danes je novi dan .Si v zaostanku ? Ali se še od včeraj nisi zbudil ,je megla pred očmi? (10:46)

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.02.2022 ob 11:08 Crknu copitalist svinija gost

      24ur.com/novice/gospodarstvo/umrl-gotz-werner-ustanovitelj-dm-in-borec-za-univerzalni-temeljni-dohodek m.youtube.com/watch?v=r9VCHEJeO0I Zaposleni in stranke su izginuli u DM nikada se vratili bili zvjerinsku zaklani

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.02.2022 ob 20:56 Heroj gost

      Za določen čas halo banda neprištevna za nedoločen cajt nišče več noče delat ne pa za določen cajt mislim kaj si vi dovolite??? Se vidi da je naša slo podružnica balkana

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.02.2022 ob 7:17 gost

      Računovodja v Lendavskem vrtcu mora znati mađarsko, zakaj a bo delal po mađarski zakonodaji? Stara računovodkinja ni obvladala mađarsko, pa je zadeva delovala. Torej Slovenci nimamo več kaj iskati v Lendavi.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.