https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Male pozornosti za valentinovo

12.02.2022 ob 17:00  

Bliža se valentinovo, dan zaljubljenih oziroma dan, ko si izmenjujemo objeme, poljube in majhne pozornosti. Za spremembo lahko darilo naredite kar sami doma in ljubljeni osebi s tem pokažete, koliko vam pomeni.

Če še nimate darila za svojo ljubljeno osebo, brez skrbi, še je čas, da ga izdelate sami. Nekaj idej za darila, ki jih lahko naredite, kar sami doma, vanje pa vložite nekaj truda, ljubezni in dobre volje smo pripravili za vas.

Voščilnica za valentinovo

Oglej si, kako se lahko iz papirja in nekaj dodatkov ustvari zanimiva voščilnica. Potrebujete samo papir različnih barv, lepilo, škarje, različne trakove, barvice in druge dodatke, ki jih najdete doma. Na koncu v voščilnico ne pozabite napisati tudi kakšen lep verz.

Voščilnica baloni

Srce vsi prepoznamo kot simbol ljubezni, a na tej čestitki je videti še posebej prisrčno. Iz papirja različnih barv (priporočamo rožnato, rdečo ali vijolično) izrežite nekaj src in jih prepolovite. Nato po eno polovico prilepite na čestitko - tako bo vaš šopek iz srca dobil volumen. Temo voščilnice prilagodite darilu, ki ste ga izbrali. Svojo ljubljeno osebo lahko povabite na romantični polet z balonom.

 Podarite ji najljubše cvetje.

In pa seveda ne pozabite na nekaj sladkega.

Več fotografij v spodnji galeriji...  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2022 ob 19:19 gost gost

      Ne ven, zakoj se forsira ta uvoženi praznik, ki to niti ni iz Amerike. Tan itak vse napihujejo, ker nič pametnega ne premorejo? Pri nas mamo lepši in bolj ljudski praznik, to je gregorjevo, ko se ptički ženijo. In to je stari slovenski ljudski praznik , ki med drugim oznanja tudi pričetek skorajšnje pomladi. Ne rabimo uvoženo, če imamo svoje. In ni treba vse tuje propagirati.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.02.2022 ob 21:07 Jože Činč gost

      Kdo vam laže??? Tisti ne pije nafte??!!?!?!??

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.02.2022 ob 0:56 Čergoli gost

      Podrislam se na ameriško sranje, Vse iz Amerike je eno samo posrano, sranje.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.