https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nove priložnosti za zaposlitev. Ne zamudite jih!

15.02.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

ZAVOD ZA ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE SLOVENIJE MURSKA SOBOTA išče STROKOVNEGA SVETOVALCA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba, smer ekonomija ter 1 leto in 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo delovnega mesta je potrebno tudi tekoče znanje slovenskega jezika in zahtevno računalniško znanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim rokom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 15. februarja 2022. 

SKB BANKA D.D. GORNJA RADGONA išče INFORMATORJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer ekonomija ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno znanje angleškega jezika, delovne izkušnje na enakih ali podobnih delih so zaželene, osnovno računalniško znanje, prijazen odnos do strank in sodelavcev. Zaželen je tudi izpit za gotovinsko poslovanje, ni pa pogoj. Ponujajo zaposlitev do 30. junija 2023, nadomeščanje porodniškega dopusta, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 25. februarja 2022. 

OKROŽNO SODIŠČE V MURSKI SOBOTI išče VIŠJEGA PRAVOSODNEGA SVETOVALCA III. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba, smer pravo ter 2 leti delovnih izkušenj. Podrobnosti razpisa si poglejte na spletni strani Okrožnega sodišča v Murski Soboti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22. februarja 2022. 

OBČINA RADENCI išče SVETOVALCA ZA SPLOŠNE ZADEVE V GORNJI RADGONI. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 7 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka in opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv. Podrobnejši razpis je objavljen na spletni strani Občine Radenci. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 25. februarja 2022. 

BIOTEHNIŠKA ŠOLA RAKIČAN išče TRAKTORISTA STROJNIKA IV. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba, smer kmetijstvo. Potreben je vozniški izpit B in F kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 8 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 17. februarja 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2022 ob 7:40 123 gost

      Glede ns razpisne pogoje so ta delovna mesta že rezervirana za izbrance

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2022 ob 9:06 kilonja gost

      DEBELI Nove priložnosti za zaposlitev. Ne zamudite jih!DEBELI, rdeno te jebejo v glavo na tem Pomurcu...vidiš da se te hočejo rešiti ker si jim postal previl strošek..resne službe ti mečejo pod nos, ti bi pa še vedno za 2 centa rad delal to kar delaš, pišeš psihotične bedarije in čakaš na zlato žilo .Nove priložnosti za zaposlitev. Ne zamudite jih!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.02.2022 ob 10:17 Čergoli - sin gost

      Slovesno izjavljam in priznam, da sem sorodnik od Čergolija. Nisva pa sorodnika od DF. Bom pa se prijavil na delovno mesto traktorista.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.