https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Občina Odranci prejemnica srebrnega ISSO certifikata

18.02.2022 ob 12:10  

V okviru projekta Zlati Kamen, ki ga podeljujeta podjetji SBR in Planet GV, je Občina Odranci prejela Srebrni ISSO certifikat razvojne odličnosti za leto 2022.

Prejeti certifikat izkazuje izjemno kakovost življenja v naši občini ter uravnoteženo stopnjo razvoja, so zapisali na Občini Odranci.

Izhodišče za podelitev certifikata je Indeks ISSO, ki je sestavljen iz večjega števila kazalnikov, izvedenih iz statističnih, finančnih in gospodarskih podatkov o občini. Srebrni certifikat prinaša dodaten ugled ter zaupanje v domačem in tujem okolju. Certifikat je izkaz razvojne kredibilnosti in kakovostne ravni življenja.

»Občani Občine Odranci smo ponosni na prejeti certifikat odličnosti. V letu 2014 smo že prejeli plaketo »ZLATI KAMEN« za doseženo 3. mesto pri vodenju, upravljanju in razvojni naravnanosti, v letu 2016 pa področni certifikat za učinkovitost in gospodarstvo,« so še zapisali na Občini.

Vir in foto: Občina Odranci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2022 ob 16:59 pravilno se piše gost

      UDRÄNCI

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.02.2022 ob 22:53 gost

      ena ves ena občina pa si med seuf spoženjeni,najbauše ka ti nej trbej deleč iti na rodbinsko srečanje,samo gor pa dol po vulcu...cuzeki najbole spokvarjeni narod

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.02.2022 ob 23:56 Goričanec* gost

      Zelo težko berem takšne komentarje, nek vas je sram če ne veste napisati kaj LEPŠEGA! Zelo dobro poznam veliko ODRANČAROV, Zelo pridni, pošteni, neizmerno delavni, skromni in še mnogo mnogo lepih atributov si zaslužijo! Da o g. županu MARKOJI ne govorimo, njemu bi slovenska oblast morala postaviti spomenik pred parlamentom v Ljubljani! Samo toliko, ODRANCANI VSAKA VAM ČAST IN POKLON!

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.02.2022 ob 0:04 Magyar Bacsi gost

        Tudi jaz sem poznal kar nekaj ljudi iz Odranec in o nikomer ne morem povedati nič slabega. Tako, da jim ob tej priložnosti velja čestitati.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.