https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Obiski v matični enoti Doma starejših Rakičan ponovno mogoči

21.02.2022 ob 17:30  

Iz Doma starejših Rakičan obveščajo, da so ponovno omogočeni obiski v matični enoti Doma starejših Rakičan in Centru za starejše Murska Sobota. 

"Sporočamo, da z dnem 21. februar 2022 ponovno omogočamo obiske v matični enoti Doma starejših Rakičan in Centru za starejše Murska Sobota. Obiski so omejeni na eno zdravo osebo na stanovalca ob izpolnjevanju pogoja PCT. Obiski potekajo med 09.00 in 17.00 uro. Obiski v »rdeči coni« niso mogoči, " so zapisali.

Zaradi prisotnosti okužb z virusom COVID-19 pri posameznih stanovalcih enote Elizabeta, bodo obiski od 21. februarja 2022 naprej začasno prepovedani. Prosijo za razumevanje. 

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.