https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Lendavo obiskali koranti

Lendava, 01.03.2022 ob 15:00  

Lendavo so na pustno nedeljo obiskali koranti, ki so po več ulicah v naselju odganjali zimo.

V Lendavi tudi letos zaradi epidemiološke situacije ni bilo tradicionalnega pustovanja, je pa Mestna skupnost Lendava namesto pustovanja pripravila rajanje s koranti.

Kurenti so v Lendavi obiskali kar devet lokacij. Svojo pot so začeli pri blokih na Tomšičevi ulici in nato obiskali še Rudarsko ulico, Kidričevo ulico, Mohorjevo ulico, Kranjčevo, Župančičevo, Slomškovo naselje in Cankarjevo ulico, svojo pot pa so zaključili na Kolodvorski ulici.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2022 ob 18:49 gost

      Sami veliki obiski kurenti,,, januš grozni,,, prejšnji teden in orban. Samo velike humanitarke kao Urške bačovnik še ni ilo naobisk. Ima se za neko humanitarke nima pa odprtega računa prek davčne. To pa zato da lahko zavajajo setajo z vsevrstnimi transakcijami v imenu humanitarnosti.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2022 ob 19:54 kilonja gost

        Debeli ti tudi dobiš obisk slej ko prej, oni z lučkami pa z belimi jopiči pridejo po tebe, te bodo zapeljali v deželo čarobnih sanj .

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2022 ob 21:42 Gghhjhhh gost

      Je to primerno v teh časih??? Tam pa umirajo mladi ljudje. Kaj je z vami, vi pa feste pa veselice. Ni to tako daleč od nas!!!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.03.2022 ob 10:55 pravnik gost

      kaj je s tem portalom, da drugim odstranjuje navadne komentarje, a tu ko nas posiljujeo s temi financami kot donna pa jane, to pa pustijo. očitno nam želijo slabo da naivneži kliknejo to in grejo v finančni propad oz da se jim vdre v račune. to a je nič drugega kot kaznivo dejanje, ker omogočajo take. tudi kdor pomaga drugemu omogočiti užiti drogo, je kaznivo dejanje. to je isto sranje, drugo pakovanje. skulirajte se pomurec.com, sicer vas sam prijavim

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.