https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Priložnost za protokolarnega kuharja, veterinarja in računovodjo

02.03.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 130 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče PROTOKOLARNEGA KUHARJA IV. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Dela in naloge so priprava jedi in ostala dela v kuhinji, organiziranje, izvajanje in koordiniranje ter skrb za urejenost in inventar. Podrobnosti razpisa najdete na spletni strani delodajalca. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 3. marca 2022. 

POHIŠTVO IL AMBIENTI MURSKA SOBOTA išče STROKOVNEGA SODELAVCA V RAČUNOVODSTVU. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 2 leti delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so dobro znanje angleškega in nemškega jezika ter računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 10. marca 2022. 

ARCONT GORNJA RADGONA išče SKLADIŠČNIKA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Pogoja za zasedbo tega delovnega mesta sta tudi osnovno računalniško znanje in izpit za viličarja. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti oziroma jo lahko oddajo na spletni strani delodajalca do 16. marca 2022. 

PANVITA MURSKA SOBOTA išče DELOVODJO. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter osnovno računalniško znanje. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 5. marca 2022. Prav tako iščejo VZDRŽEVALCA - KLJUČAVNIČARJA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo, smer metalurgija, strojništvo in kovinarstvo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Zaželjeno je osnovno znanje varjenja. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 5. marca 2022. Iščejo še KMETOVALCA in VODJO KRMILNEGA PULTA

ŠANTL VETERINARSKA AMBULANTA GORNJA RADGONA išče VETERINARJA ZA KONJE. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba, smer veterinarstvo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, tekoče znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 4. marca 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.