https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pustni torek v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 01.03.2022 ob 18:00  

TIC Moravske Toplice je na pustni torek organiziral Fašenk tržnico v Moravskih Toplicah, kjer so lahko maske brezplačno prejele krof v Hiški veselega klovna, zavrtele kolo sreče in prejele lepe nagrade, rajale in se zabavale ter posladkale. 

Pustno vzdušje v Moravskih Toplicah s Fašensko tržnico je bilo tudi na pustni torek. Našemljeni obiskovalci so prejeli brezplačen krof v Hiški veselega klovna, kjer so lahko zavrtele tudi kolo sreče in prejele lepe nagrade.

Našemljene maske so ob ritmu glasbe veselo zarajale in se na pri lesenih hiškah dobro posladkale. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.