https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

NLB kupil slovensko banko Sberbank

01.03.2022 ob 22:30  

Slovensko banko Sberbank v ruski lasti je kupila Nova ljubljanska banka. 

Poslovalnice se odpirajo v sredo

"Po dveh dneh zaprtja poslovalnic bo poslovanje Sberbank od srede spet potekalo normalno," je za Odmeve na TV Slovenija povedal guverner Banke Slovenije Boštjan Vasle.

Kot smo že poročali, se banke z ruskim lastništvom, zaradi sankcij proti Rusiji ob njeni vojaški agresiji nad Ukrajino soočajo z zmanjšanjem zaupanja. Posledično je bila na ravni Evropske centralne banke in Enotnega odbora za reševanje sprejeta odločitev, da bančna skupina Sberbank Europe AG, ki ima hčerinsko banko tudi v Sloveniji, preneha s poslovanjem.

 

"Danes je bila za komitente nekdanje slovenske Sberbank banke sprejeta rešitev, ki vsem komitentom od jutri dalje ponovno omogoča nemoteno poslovanje in razpolaganje s sredstvi. Banko namreč prevzema Nova ljubljanska banka, ki se je odločila za nakup slovenske Sberbank banke. 

Dosežen je bil dogovor o prodaji Sberbank banke največji bančni skupini v Sloveniji – Novi ljubljanski banki. S tem so zagotovili, da bodo vsi komitenti slovenske Sberbank banke od jutri dalje poslovali nemoteno," sporočajo iz Banke Slovenija.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.03.2022 ob 6:43 Karel K. gost

      No debeli oblast je uredila, da bodo vsi prišli do denarja, tudi penzionisti in otroci. Pa si poražen in so se izkazale tvoje titoistične propagandne orgije nevmesne.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 8:26 Karel K. gost

        Šizofrenik, najprej se prepričaj preden pišeš svionjarije in žaljive poste na tem portalu. Včeraj je debeli meni sporočal cel dan, kakšna hudobija je to, da penzionisti ne morejo do penzij in statrši do oteroških dodatkov, ter lastniki denarja do svojega denarja. Zares si zarukANO TESLO, ne pa madžarski bači.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 8:44 gost

        Karoly, razum tebi ne pravi, da bodo vsi ti ljudje svoj denar dobili z dvo dnevnim zamikom. Tistim, ki so trenutno brez denarja ( in takih je v Sloveniji precej ) samo en dan čakanja na svoj denar veliko pomeni. Samo dementni možgani tega ne razumejo. In to ni moj poraz, kot ti bebasto pišeš, to je poraz pameti in evropske ter ameriške politike.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 8:47 gost

        Karoly 8:26, to je človeška politična hudobija, da penzionisti in starši z otroci ne morejo pravočasno do svojega denarja, pa piši in laži ti kar hočeš. AMERIKA IN NEMČIJA STA SVETOVNO ZLO.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 9:28 gost

        KAREL KOZIC SAJ DRŽAVA ZAKONSKO JAMČI ZA BANČNE VLOGE IN JE PO ZAKONIH TO DOLŽNA STORILI. HEPAN EDEN BREZ PAMETI.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.03.2022 ob 8:09 GOST gost

      KAK STE KRIČALI NA VLADO EVO VAM PARE BUDALE LEJVE NAGAJATE VSEPOVSOD ŠE MALO PA IDE KOMUNIZEM U PM

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2022 ob 8:56 gost

        Komunizma nikoli nismo imeli. Večni komunisti so pa samo še v stranki SDS. Ivan Janez Janša, Milan Zver, Andrej Šircelj, Jože Tanko, Zvone Černač, Vinko Gorenak, Barbara Brezigar, Tone Jerovšek, Peter Jambrek, Tone Krkovič, ................... Tudi pokojni Jože Pučnik je bil komunist. Ko največnji komunist Ivan Janez kriči smrt komunizmu, uničimo komuniste, ovce mu pa nasedete in ponavljate njegovo mantro, pri tem pa niti ne opazite, da vas vodi največji komunist.

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.03.2022 ob 9:02 gost

      7:57 Se pa oglašaš PASTIR te je začelo že na vse zgodaj prat! Ali si pogledal preveč v kozarec ! Ob 7:57 je tvoj zapis ! Ti še za buhe nimaš ! Če ne bi prišel v Slovenijo bi bil v jugi klošar ,ali so te pa izgnali ,ker si bil baraba . (72:let)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.03.2022 ob 9:19 gost

      Kaj pa tvoj Troha Šarec Kučan pa ti si njihov P _Z_O_I _EC . 8:56

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.03.2022 ob 9:26 gost

      Boli me k.... za njih. Jaz ne zagovarjam nobenega politika kot vi ovce zagovarjate Janšo. Nikoli nisem bil in nikoli ne bom v nobeni politični stranki. Za Šarca pa vem zagotovo, da ni bil komunist.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.