https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zimski tabor Družinskega centra Pomurje kreativno obarvan

Rakičan, 08.03.2022 ob 6:05  

Med letošnjimi zimskimi počitnicami v Družinskem centru Pomurje v Dvorcu Rakičan je potekal brezplačni tabor za otroke in mladostnike, katerega tokratni moto je »Uživajmo kreativno in pozitivno«.

Tekom tedna so se odvile številne skupinsko naravnane aktivnosti, tako kreativne, gibalno-sprostitvene kot tudi kulinarične delavnice, delavnice s konji, vožnja s kočijo in še bi lahko naštevali.

Mladi nadobudneži so si ob pričetku pripravili skupno drevo z odtisi rok, katerega bodo ob zaključku tabora dopolnili s pozitivnimi mislimi in spomini na minulo tedensko druženje. 

Za obeležitev pusta so združili moči in izdelali skupno masko t.j. kurenta, ki bo v pomoč pri odganjanju zime.

Kolikor je vreme omogočalo pa so čas preživljali na prostem v družbi konj in krepili medosebne odnose v povezovalnih skupinskih aktivnostih oz. igrah.

Družinski center Pomurje je sofinanciran s strani Ministrstva za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti. Vse aktivnosti so za uporabnike brezplačne. Družinski center predstavlja osrednji prostor za družine v Pomurju, kjer zagotavljamo prostor neformalnega druženja in sicer, od torka do petka med 12 in 17 uro, in izvajamo kakovostne vsebine z namenom uresničevanja potreb otrok, mladostnikov ter različnih oblik družin v vseh življenjskih obdobjih. Z izvedenimi vsebinami prispevamo k lažjemu usklajevanju družinskega in poklicnega življenja družinskih članov in odgovarjamo na potrebe, ki se porajajo ob izzivih sodobnega časa.

Vljudno vas vabijo k ogledu programa Družinskega centra Pomurje na spletni strani www.ris-dr.si in k udeležbi na aktivnostih, ki so namenjene družinam, otrokom, mladostnikom, staršem in njihovih skrbnikom ter drugim zainteresiranim. Potrebne so predhodne prijave na tel. št. 02 535 18 93 ali preko e-pošte: druzina@ris-dr.si.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.