https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Po vplivom alkohola zapustila kraj prometne nesreče in vozila po platišču kolesa

03.03.2022 ob 14:30  

Policisti Postaje prometne policije M. Sobota so včeraj, okrog 15. ure pri kontroli cestnega prometa v mestu M. Sobota postali pozorni na voznico osebnega avtomobila, katera je v več križiščih storila prekršek, ter vozila zelo nezanesljivo.

Ko je bila zaustavljena in kontrolirana, je 76-letna voznica osebnega avtomobila kazala očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen ji je bil preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,96 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Ugotovljeno je bilo tudi, da ima poškodovano vozilo po celotni levi strani in, da vozi po platišču kolesa.

Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja so policisti ugotovili, da je izven naselja Martjanci povzročila prometno nesrečo, kjer je pri vožnji trčila v kovinsko varnostno ograjo, ter zapustila kraj prometne nesreče. Zoper voznico bo podan obdožilni predlog na pristojno sodišče.

Pomurski policisti opažajo povečano število voznikov pod vplivom alkohola. Zato voznike ponovno pozivajo, da ravnajo odgovorno in za volan sedejo le trezni. Če bodo uživali alkoholne pijače, naj se ne odločajo za vožnjo v cestnem prometu, vozilo naj vozi oseba, ki ni uživala alkoholnih pijač, ali pa se odločijo za uporabo javnih prevoznih sredstev. Vozniki dosledno upoštevajte tudi druga cestnoprometna pravila, še zlasti pravila o hitrosti, prehitevanju, prednosti, varnostni razdalji, uporabi varnostnih pasov in mobilnih telefonov.

Vir in foto: PUMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2022 ob 9:49 trajektant gost

      Dokler imamo taka življenja, ni čudno da se pije in še kaj. In tega bo samo še več, žal. Potrebno pa bi bilo spremeniti nekatere zakone in šele nato naj pametujejo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.