https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Avto Rajh že osmič prejemnik Fordove nagrade

03.03.2022 ob 17:40  

Pomursko podjetje Avto Rajh je že vrsto let prejemnik Fordovih priznanj. Tokrat so osvojili naslov najboljšega v kategoriji Fordov serviser leta.

Fordov serviser leta

Osvojena lovorika je dokaz doseganja najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji meri poosebljajo vrednote znamke Ford.

»Tudi tokrat se ob prestižnem nazivu Fordov serviser leta izkaže naše odlično delo, stalno izpopolnjevanje znanja z vsemi novostmi, ki so del avtomobilizma, in s tem zadovoljstvo naših strank, ki se vsakokrat vračajo k nam. Prav to štejem kot naše največje priznanje, ki je hkrati motivacija za naše delo in nova sodelovanja. Osvojeni naziv je toliko pomembnejši glede na čas, v katerem smo in glede na konkurenco na trgu. Vse to nam je dodatna spodbuda za prihodnost, za razvoj podjetja in za izboljšave, da bomo lahko vsak dan še boljši. Ob tem bi se želel zahvaliti vsem našim zaposlenim in vsem našim zvestim strankam, s katerimi že vrsto let odlično sodelujemo. Vsem prihodnjim strankam pa so osvojena priznanja lep dokaz, da smo zaupanja vreden partner v tem res konkurenčnem poslovnem svetu,« je povedal Damjan Rajh, direktor podjetja Avto Rajh.

Foto: Avto Rajh

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.03.2022 ob 11:17 Durok gost

      Ne morem razumeti na podlagi česa delijo te nagrade. Moja izkušnja z Rajhom je zelo razočarujoča.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.03.2022 ob 14:20 dringi22 gost

      .......oh, pa to je več priznanj, kot jih je dobil Kučan za zasluge za Prekmurje ( žal se jaz nobene ne spomnim,... mislim zasluge...)

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.