https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Lendavi potekala prireditev Dan za žene

Lendava, 06.03.2022 ob 13:50  

Zveza kulturnih društev Lendava je v petek, 4. marca, v avli Gledališke in koncertne dvorane Lendava v znamenju prihajajočega dneva žena pripravila prireditev Dan za žene.

Dan za žene je dan za poezijo, glasbo, umetnost, kulturno dediščino, avdio-video produkcijo in igranje, so zapisali na vabilu, ki je obljubljalo bogato dogajanje. 


Obiskovalci so tako lahko prisluhnili glasbeni skupini L`amour Fou in njihovemu nastopu »Pesmi za zaljubljene brezdomce«. Predstavili do tudi nov videospot za pesem »Nočem biti več sam«, ki je nastal pod avdio-video produkcijo Andija Gala (Road production).

Med glasbenimi premori je nastopil performer, recitator, povezovalec, erot z občutkom Miha Štampah. Potekala pa je tudi predstavitev pesniške zbirke »Umazane pesmi vsakdanjih grešnikov« domačina Franca Korena.

Ob dogodku je bila tudi odprta razstava ilustracij in karikatur Roberta Svetca z naslovom »Na robu dneva«. Na ogled pa je bila tudi razstava »Razsvetli mi pot« Društva zbirateljev Pomurja »Lindva«, katerih svečnike so uporabili tudi v nastopu.

 

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.03.2022 ob 15:59 gost

      Samopromocija propalih starih muzičarof.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2022 ob 16:03 Maske gor gost

      A maske pa nič?

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.03.2022 ob 16:31 gost

      ženske so se zaščitile mednožju

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.03.2022 ob 17:33 gost

      Ka so popejvali in gučali v našon geziki ali tujon vogrskon ?

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.03.2022 ob 17:33 gost

      Ka so popejvali in gučali v našon geziki ali tujon vogrskon ?

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.03.2022 ob 22:39 carthago gost

      Tej čupavi še itak spejvle ? No proba spejvati mislin :) Svašta, što boga to poslujša :(

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.03.2022 ob 6:50 puf gost

      Groooozna muzika. Ta bradati dečko koordinator pa jo joj joj kak izgleda. Misli če ima brado in nastopa da je potem več vreden, pff.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.03.2022 ob 8:48 gost

      Kaki dan žen saj pa je moškuv več kot žensk. Ženske slavijo moški pa cukaju. Temo se reče dan žena. Seveda dandanes so moški postali ženske. Postali so zelo poslušni zelo ubogljivi dom zato da potem lahko varajo locejo in zganjajo norije kjer se pojavijo. Najbolj so to tisti moški kei se družijo med sabo kao družinski prijatelji. Se pravi vse povprek itak smo družinski prijatelji.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.