https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 105 novih okužb

7.3.2022  

Včeraj je bilo opravljenih 604 PCR testiranj in 4.019 hitrih antigenskih testov, potrjenih je bilo 746 novih okužb.

V nedeljo, 6. marca, v Pomurju potrdili 105 novih okužb

V nedeljo so okužbe potrdili v 19 pomurskih občinah. 18 v Gornji Radgoni, 15 v Ljutomeru, 11 v Lendavi in Murski Soboti, 9 v Beltinci, 7 v Tišini, 5 v Gradu, 4 v Križevcih, 3 v Cankovi, Puconcih, Radencih, Razkrižju, Rogašovcih in Veliki Polani, 2 v Kuzmi in Sv. Juriju ob Ščavnici ter 1 v Moravskih Toplicah, Odrancih in Veržeju.

V soboto, 5. marca, v Pomurju potrdili 74 novih okužb

V soboto so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 17 v Murski Soboti, 6 v Beltincih, Puconcih in Tišini, 5 v Cankovi in Lendavi, 4 v Turnišču, 3 v Ljutomeru in Moravskih Toplicah, 2 v Dobrovniku, Gornji Radgoni, Gradu, Odrancih in Radencih, ena okužba v Križevcih, Črenšovcih, Hodošu, Kobilju, Kuzmi, Rogašovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Šalovcih in Veliki Polani.

V petek, 4. marca, v Pomurju potrdili 150 novih okužb

V petek so okužbe potrdili v 26 pomurskih občinah. 27 v Beltincih, 18 v Lendavi, 13 v Gornji Radgoni, 12 v Murski Soboti, 11 v Puconcih, 10 v Ljutomeru, 6 v Črenšovcih in Kuzmi, 5 v Apačah in Križevcih, 4 v Radencih in Tišini, 3 v Cankovi, Moravskih Toplicah, Odrancih, Turnišču in Veliki Polani, 2 v Gornjih Petrovcih, Gradu, Kobilju, Rogašovcih in Šalovcih, ena okužba v Hodošu, Razkrižju, Svetem Juriju ob Ščavnici in Veržeju.

V četrtek, 3. marca, v Pomurju potrdili 156 novih okužb

V četrtek so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 27 v Murski Soboti, 18 v Gornji Radgoni, 16 v Ljutomeru, 15 v Lendavi, 14 v Beltincih, 10 v Tišini, 8 v Puconcih, 6 v Radencih, 5 v Rogašovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici, 4 v Gornjih Petrovcih, Gradu in Križevcih, 3 v Črenšovcih, Moravskih Toplicah in Turnišču, 2 v Apačah, Šalovcih in Veržeju, ena v Cankovi, Dobrovniku, Kobilju, Kuzmi in Razkrižju. 

V sredo, 2. marca, v Pomurju potrdili 133 novih okužb

V sredo so okužbe potrdili v 22 pomurskih občinah. 18 v Gornji Radgoni, 17 v Murski Soboti, 11 v Lendavi, 10 v Beltincih in Ljutomeru, 9 v Križevcih, 8 v Tišini, 7 v Radencih in Rogašovcih, 6 v Puconcih, 4 v Apačah, Gornjih Petrovcih in Šalovcih, 3 v Cankovi in Svetem Juriju ob Ščavnici, 2 v Dobrovniku, Gradu, Moravskih Toplicah, Razkrižju in Veržeju, ena okužba v Črenšovcih in Turnišču.

V torek, 1. marca, v Pomurju potrdili 138 novih okužb

V torek so okužbe potrdili v 24 pomurskih občinah. 19 v Gornji Radgoni, 18 v Murski Soboti, 15 Beltincih, 11 v Ljutomeru, 10 v Apačah, 8 v Lendavi, 6 v Puconcih, 5 v Križevcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Radencih, 4 v Cankovi, Gradu, Tišini, Turnišču in Črenšovcih, 3 v Moravskih Toplicah in Rogašovcih, 2 v Dobrovniku, Šalovcih in Razkrižju, 1 v Gornjih Petrovcih, Veliki Polani, Veržeju in Odrancih. 

V ponedeljek, 28. februarja, v Pomurju potrdili 186 novih okužb

V ponedeljek so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 25 v Murski Soboti, 21 v Gornji Radgoni, 17 v Beltincih in Ljutomeru, 15 v Lendavi, 11 v Križevcih, 10 v Moravskih Toplicah in Tišini, 8 v Puconcih, 7 v Gornjih Petrovcih, 6 v Radencih, 5 v Kuzmi, Svetem Juriju ob Ščavnici in Veržeju, 4 v Cankovi, Kobilju, Rogašovcih in Turnišču, 3 v Apačah, 2 v Črenšovcih, ena v Razkrižju, Šalovcih in Veliki Polani.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2022 ob 11:09 kilonja gost

      Korona je razkrila pravo mentaliteto depresivnih, zafrustriranih ljudi in ta mentaliteta je črna, ne samo do njih samih, ampak tudi do drugih .Ampak to je podzavetsna frustracija še od preteklih generacij ( breme povojnih pobojev, sodelovanje s srpskim okupatorjem, mnogi od teh so sami potomci srbov , bošnjakov, neprilagojeni okolju v katerem bivajo ) Od koronaskeptikov so bili deležni posmeha umrli zaradi korone, zdaj se ta isti ljudje smejijo iz otroških trupel pobitih s strani Rusov . Hvala za korono v simboličnem pomenu besede, da sem se lahko prepričal da je logično da se ljudje v Sloveniji delimo, edino pravilno, nikoli nisem spadal in ne bom spadal me tiste ki sem jih prej opisoval, le da jih ponavadi, dokler niso nastopile volitve, nisem sploh opazil, zdaj pa vem kdo so, živijo tudi zraven tebe, s tistimi praznimi pogledi iz hladnih oči .

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.