https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Vpis novincev v vrtec se je začel

Murska Sobota, 07.03.2022 ob 16:00  

Vrtec Murska Sobota je danes začel z vpisom novincev za šolsko leto 2022/2023. Vpis otrok bo potekal od 7. marca do 25. marca 2022, vsak delavnik, od 8. do 14. ure.

V vrtec sprejemajo otroke od dopolnjenega 11. meseca starosti (oz. po zaključku starševskega dopusta) do njihovega vstopa v šolo. Redni vpis otrok novincev za novo šolsko leto (od 1. 9. dalje) poteka praviloma v mesecu marcu. V primeru prostih mest pa vpisujejo in sprejemajo otroke skozi vse leto.

Vlogo za sprejem otroka v vrtec najdete na spletni strani vrtca oziroma jo dobite v svetovalni službi vrtca.

Vlogo lahko oddate osebno v svetovalno službo vrtca na Talanyijevi ulici 6, v Murski Soboti, vsak delovnik med 8.00 in 14.00, ali jo pošljete po pošti na naslov Vrtec Murska Sobota, Talanyijeva ulica 6, 9000 Murska Sobota.

Za dodatne informacije so vam na voljo na tel. št.: (02) 530 12 36.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.