https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Natan Šavel in Aleš Gomboc osvojila pokal Pumpaj Slovenija

07.03.2022 ob 0:00  

Sinoči je Kolesarska zveza Slovenije, tik pred novo sezono, podelila pokale najboljšim gorskim kolesarjem in kolesarkam lanske sezone 2021. Med dobitniki najvišjih priznanj so se znašli tudi trije Prekmurci. Vsi trije pa so dosegli najvišje uvrstitve.

V kategoriji pumptrack oz. vožnji na grbinah sta skupno zmago, in s tem tudi Slovenski pokal "Pumpaj Slovenija", osvojila Natan Šavel in Aleš Gomboc, oba člana KSŠD Sveti Jurij.

Šavel je končno prvo mesto dosegel v kategoriji U15, med tem ko je Gomboc premagal vso konkurenco v kategoriji Masters (l. 1991 in starejši).

V disciplini downhill oziroma spust je prvo mesto med članicami dosegla sobočanka Nina Kovač, ki pa sicer tekmuje za KK Rajd iz Ljubljane, kjer tudi živi.

Omenimo še, da sta lansko poletje, tako Natan Šavel kot Aleš Gomboc, v že omenjeni disciplini, osvojila tretji mesti na Državnem prvenstvu v pumptracku.

Kot zanimivost dodajmo še, da je Aleš Gomboc tudi trener Natana Šavla.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2022 ob 21:53 Dinos gost

      Ka je "zadeti" tej Gomboc 🙈🥴💭💉🚬

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.