https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pijanega voznika ustavili dvakrat v enem dnevu

11.03.2022 ob 12:55  

Pomurski policisti so včeraj kar dvakrat ustavili istega voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so včeraj v zgodnjih jutranjih urah v naselju Rakičan ustavili voznika osebnega avtomobila. Pri preverjanju pogojev za vožnjo motornega vozila je bilo ugotovljeno, da je voznik pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,99 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje ter podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V večernih urah so prometni policisti ponovno ustavili istega voznika, saj je vozil neregistrirano motorno kolo po mestu Murska Sobota. Opravili so preizkus alkoholiziranosti, kateri je pri vozniku pokazal 0,91 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Ker je vozil v času, ko mu je bilo vozniško dovoljenje odvzeto, je bilo motorno kolo zaseženo ter predano v nadaljnjo obravnavo pristojnemu sodišču.

Policisti ponovno pozivamo voznike, da ravnajo odgovorno in za volan sedejo le trezni. Če bodo uživali alkoholne pijače, naj se ne odločajo za vožnjo v cestnem prometu, vozilo naj vozi oseba, ki ni uživala alkoholnih pijač, ali pa se odločijo za uporabo javnih prevoznih sredstev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2022 ob 13:29 Jusko gost

      To je samo dokaz, da tudi pijan lahko komot voziš. Če človek ni totalka adijo se res da lepo voziti, v bistvu še lepše kot sicer saj nisi pod takim stresom. Ampak to dopovedati komu... "važno" da imajo avti take hitrosti ki se sploh ne bi smeli koristiti. In dokler obstaja taka norija, ni vse samo v netrezni glavi. V prvi vrsti pa imajo netrezne glave ki si izmislijo in dovolijo take bedarije ter nekogične in nepoštene zakone, npr. če voziš brez izpita, zakaj ti vzamejo še avto, medtem ko itak dobiš globo in pike kot kazen! Povrhu naj ne bo avto od voznika prekrškarja, torej po nepotrebnem najebe še nedolžen lastnik avta - da bolj nepošteno in bolano ne more biti.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.