https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Pomurju iščejo fizioterapevta, administratorja in protokolarnega natakarja

15.03.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. 

ZASEBNA FIZIOTERAPEVTSKA AMBULANTA HELENA SOK, MURSKA SOBOTA zaposli DIPLOMIRANEGA FIZIOTERAPEVTA za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo, terapija in rehabilitacija ter osnovno znanje angleškega jezika. Poskusno delo traja tri mesece. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 24. marca.

PROSTOVOLJNO GASILSKO DRUŠTVO MURSKA SOBOTA zaposli GASILCA-SERVISERJA za nedoločen čas. Zahtevajo končano srednješolsko izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, zaželene so izkušnje s področja gasilstva (čin operativnega gasilca ali gasilska šola) in izpit C kategorije. Poskusno delo traja tri mesece, delo je večizmensko. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17. marca.

Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona za nedoločen čas zaposli ORGANIZATORJA IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH - M/Ž. Od kandidatov pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Izobraževalne znanosti, eno leto delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, zelo dobro znanje angleškega in nemškega jezika, poskusno delo traja pet mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22. marca.

FURS; FINANČNI URAD MURSKA SOBOTA zaposli ADMINISTRATORJA V V GLAVNI PISARNI za nedoločen čas. Poskusno delo traja šest mesecev. Zahtevajo končano srednješolsko izobrazbo, delovne izkušnje niso zahtevane. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pošti do 16. marca. Zaposlijo tudi FINANČNEGA KONTROLORJA SVETOVALCA V ODDELKU ZA NEPREMIČNINE IN DRUGO OBDAVČITEV - M/Ž. Od kandidatov pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo, dve leti delovnih izkušenj. Poskusno delo traja šest mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pošti do 19. marca.

Turistična zveza Lendava vabi - Turisztikai szövetség Lendva várja Önt zaposli TEHNIČNEGA DELAVCA - VODNIKA ZIPLINA - M/Ž za določen čas, 8 mesecev. Poskusno delo traja tri mesece. Zahtevajo končano srednjo strokovno izobrazbo, vozniško dovoljenje B kategorije, Osnovno znanje angleškega, madžarskega in nemškega jezika, delovne izkušnje niso potrebne. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pošti do 19. marca.

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče PROTOKOLARNEGA NATAKARJA/NATAKARICO. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter eno leto delovnih izkušenj. Poskusno delo traja dva meseca. Ponujajo zaposlitev za določen čas, 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 16. marca.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2022 ob 7:49 gost

      Službe za prijatelje keri zaposlujejo. Kajti tisti keri imajo primerne izobrazbe nimajo prijatelje ali sorodnike v zaposlitvenih prostih službah bodo še naprej lepo na borzi. Kera pa je itak sama sebi namen in tistim ki so tam že ustaljeno zabetonirani.

      28 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 8:59 opilin gost

        ja žal. tisti ki ti je dal negativen odziv, pa je kreten. sicer pa ima furs kolk denarja, pa dajo mizerne plače, vsaj za te s srednjo polo. ne hvala, raje sem dalje na borzi.

        11 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 22:58 Avy gost

        S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here__________ 𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2022 ob 12:12 gost

      Vsi pošteni že delo imamo!!!!!!!! delomrzneži pa teh ponudb ne berejo ,ker jim je na sociali boljše!! potem pa z vrečkami prosjačit!!!!!!!! zarukanci

      6 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 21:18 poštenjak gost

        ma ne muti norije, idiot zarukani. marsikdo je pošten in bi rad delal, pa ne more, ker pač ne dobi jebene službe, nima sreče in nepoznaš od vseh an sodcialki kaki ljudje zato jih ne meči v en koš. držim pesti da zgubiš službo in pristaneš na borzi, res!

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 21:29 astralnik gost

        že po negativnih odzivih vidiš kako bedarijo si izjavil. tudi jaz ipam, da ostaneš kdaj brez službe za dooolgo, bi te rad videl takrat gobezdat o poštenih ljudeh. več kot očitno nisi ne pošten ne plemenit.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.03.2022 ob 12:37 ob 12:12 gost

      tij maš delo, ka pa te vražju mater hodiš prosjačit pri Rdečem križu, vidli smu te, ka ti plača ne dujde.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.03.2022 ob 14:49 gost

      To če imaš službo ne pomeni da imaš denar. Veliko ljudi hodi delat pa ne morejo preživeti. Za časa Jugoslavije tega problema ni bilo. Pa tudi država je bila pol manj zadolžena kot sedaj. Takrat je vsak bil dolžan en najcenejši avto zdaj pa je vsak dolžan hišo z 120 kvadratni.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.03.2022 ob 14:53 gost

      Ja takrat ni bilo zbirnih centrov za hrano ni bilo nobenih organizacij pomoči potrebnim. Ker ni bilo potrebe. Služba, stanovanje, avto, vikend, morje vsako leto smučanje itd to je bilo samoumevno.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.03.2022 ob 18:18 gost

      Pa mij vse to imamo in še več !!! Kje pa te vij živite goopizdiči da si niste nič spravili--zaslužili !!!!?????? samo lenuhi jamrajo !

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 16:27 matilda gost

        imajo zlasti še več, kot pišeš, le tisti ki kradejo. in raje sem lenuh oziroma siromak kot tat. smrt takim kot si ti in bo pošten narod lahko namesto takih idiotov delal.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.