https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča

15.03.2022 ob 10:20  

Danes ob 7.14 je v Očeslavcih, v občini Gornja Radgona, voznik z osebnim vozilom zapeljal s cestišča v obcestni jarek. Pri tem se je vozilo prevrnilo na bok.

Gasilci PGD Gornja Radgona so odprli vrata vozila in iz njega rešili voznika, ki ni bil poškodovan, nato pa je čez nekaj časa tožil za rahlimi bolečinami v kolenu. Gasilci so še odklopili akumulator, izvlekli vozilo in očistili kraj dogodka, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Foto: PGD Gornja Radgona

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2022 ob 5:53 gost

      Malo se je dol iz ceste odpeljal,pa je celo vozilo razpadnolo,potem pa o varnosti avtomobilov,kako so varna sodobna vozila ja ja v garaži in salonu mogoče.Isto kot govorijo proizvajalci le teh novih krip,kako malo porabo imajo.Dajte no ne zavajajte kupcev.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.