https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prometna nesreča v naselju Pertoča

15.03.2022 ob 15:35  

Danes ob 14.24 sta v Pertoči, občini Rogašovci, čelno trčili osebni vozili.

Po poročanju Uprave za zaščito in reševane Republike Slovenija je ob 14.24 v naselju Pertoči, v občini Rogašovci, po poročanju prišlo do hujše prometne nesreče. V nesreči sta ćelno trčili dve osebni vozili. Cesta je zaprta za promet.

Posredovali so PGD Murska Sobota in NMP Murska Sobota in OKC.  

Naslovna Foto: FB Radarji v Pomurju (Mirjana Baranja)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2022 ob 15:53 Magyar Bacsi gost

      Dilinka se je zaletel v Kormoš Mikloša....

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 22:57 Avy gost

        S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here__________ 𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2022 ob 17:58 gost

      nekaj hudega je moglo biti ,da so kar tri gasilska vozila,policija in rešilec,kateri čaka da pride na vrsto.Nesreča nikol ne odmara.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.