https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V prometni nesreči na pomurski avtocesti poškodovale tri osebe

16.03.2022 ob 10:55  

Na pomurski avtocesti je prišlo do prometne nesreče.

Danes ob 10.33 sta na avtocesti iz smeri Murska Sobota proti Mariboru, pri izvozu za Sveto Trojico trčili osebno in tovorno vozilo.

Posredovali so gasilci JZ GB Maribor, ki so nudili pomoč reševalcem, zavarovali kraj nesreče do prihoda delavcev DARS, odklopili akumulatorja, preprečili iztekanje nafte na tovornem vozilu in jo prečrpali v nepoškodovan rezervoar, posuli iztekle motorne tekočine na cestišču in pomagali pri čiščenju tovora. V nesreči so se poškodovale tri osebe, ki so jih z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor, navaja Uprava RS za zaščito in reševanje.

Obvoz za vozila do 7,5 t je bil možen po regionalni cesti skozi Lenart. Pred priključkom Sv. Trojica v smeri Maribora je sicer zastoj dolžine 900 m.

V smeri proti Lendavi, Madžarski pa je na istem odseku zaradi razsutega tovora zaprt prehitevalni pas. Vozite previdno!

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2022 ob 14:14 tihi gost

      Je že odprto?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.