https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Šalovcih izbrali najboljše predloge ureditve krožišča

21.03.2022 ob 6:00  

Znani so rezultati nagradnega natečaja za izdelavo idejne rešitve ureditve krožišča v Šalovcih, ki ga je januarja objavila Občina Šalovci.

Na javno povabilo k oddaji predlogov za izdelavo idejne rešitve ureditve krožišča v Šalovcih je prispelo 23 vlog oziroma predlogov od 20 različnih predlagateljev, so sporočili iz Občine Šalovci.

1. nagrada: Samo Temlin Kranjec

Po zaključenem natečaju se je sestala komisija, ki je pregledala prispele predloge in izbrala tri najboljše. Pri izboru so upoštevali merila, kot so izvirnost predloga, simbolni pomen predloga, jasnost sporočila, ki jo ima predlog, skladnost predloga z novo cestno ureditvijo ter trajnost obeležja.

2. nagrada: Lara Karoly

Po pregledu vseh prispelih predlogov so člani komisije izbrali tri najboljše idejne predloge za ureditev krožišča v Šalovcih. Prvo nagrado v višini 500 evrov je prejel Samo Temlin Kranjec, drugo nagrado v višini 300 evrov Lara Karoly ter tretjo nagrado v višini 200 evrov Andrej Ožvald.

3. nagrada: Andrej Ožvald

»Prispeli predlogi so zelo zanimivi, sporočilno bogati in bodo v pomoč pri projektih načrtovanja ureditve naravne in kulturne krajine v občini. Nagrajeni predlogi so razstavljeni tudi v avli občinske zgradbe,« so še zapisali na Občini.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2022 ob 7:11 gost

      Prvi krožišče je najbolj primerno in najlepše

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.03.2022 ob 8:46 kilonja gost

      Viš to so bedarije, celi cirkus se dela s krožišča v njegovem središču, na koncu pa avtomobili da ne omenjam tovornjakov, komaj zvozijo po pravilih ker je ceste glih za glih dovolj...glavno da imate sredi krožišč že cele cirkuse in travnike, še malo pa boste živino pasli sredi krožišč, cesta pa je postala sekundarnega namena . Sem se pogovarjal s kolegi Prlekije pa so v Prmožu naredili bojda krožišče znova preozko- cestišče in ga tovornjaki niso mogli zvoziti so s ev robnike butali na sredi krožišča, zdaj so popravljali to . V Lenartu je tako krožišče da se lahko samo naravnost pelješ skozi kot prej, pa so delali to čudo 1 leto. Za bruhat. Glavno da je cirkus na sredi krožišča .

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.03.2022 ob 9:30 karči gost

      Občani Šalovec,kak ste lejko radi ka imate toga župana,šteri se je priselo v toj vejs.Dosti je zrikto pa ešče zdaj dela,ka da občina lejpa pa brezi dujga. -- župan IZTOK, ČESTITKE.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.03.2022 ob 17:58 gost

      Zaselek na robu vsega , pa rabi krožišče ??? Osnovne infrastrukture pa nemate !!!!!!!!!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2022 ob 20:08 Sladoled gost

      Żeno naj bi spošroval ne ka se odselila na Hodoš

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.03.2022 ob 20:01 tito gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.03.2022 ob 20:07 tito gost

      Mogla se je odselit,ka vidla,kaj vse je zapravil,in prihodnosti ni,ceste imajo vse povsod kot amazonske luknje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.