https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Zaprli vse svoje črpalke, v Pomurju tri

17.03.2022 ob 12:30  

Mercatorjeve črpalke je vladna uredba o določitvi najvišje cene goriv prisilila, da so zaprli vse svoje črpalke v Sloveniji, tudi tri v Pomurju. 

Vladna uredba o določitvi najvišjih cen goriv je več malih prodajalcev goriv prisilila, da so zaprli svoje bencinske črpalke. Med prodajalci goriv, ki ne prodajajo več, je tako celo Mercator.

Maxen z 21 lokacijami po Sloveniji

Samopostrežni bencinski servisi Maxen so na voljo na 21 različnih lokacijah po vsej Sloveniji. Njihovo obratovanje je 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

V Pomurju najdemo Maxenove poslovalnice pri Gradu na Goričkem, Lakošu in Gornji Radgoni.

Že včeraj pa so bile vse njihove bencinske črpalke zaprte. Uradno zaradi izvajanja inventure. Kako dolgo bo trajala inventura oziroma zaprtje njihovih črpalk, ali gre zaprtje pripisati izključno pomanjkanju goriva, pa za zdaj še ni znano.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2022 ob 19:37 Joži gost

      To prav gotovo ne drži.Tako dobro plačanega dela v Sloveniji ni

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2022 ob 1:46 Avy gost

      I’ve made so far this year working online and I’m a full time student. I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do.For more details visit__________𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.03.2022 ob 22:01 Nima Veze gost

        Pač take napizdune bi bilo potrebno kazensko preganjat zaoret za minimalno 15let brez možnosti pogojnega izpusta zaprta celica eno uro na mesec svetlega in bi se že zbistril pač raje zavihaj rokave pa kaj zasluži z svojimi rokami ne pa da napizdiješ ubogi narod.

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.