https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Turnišču prišlo do oboroženega ropa

17.03.2022 ob 0:00  

Danes ob 18.45 so bili policisti obveščeni, da je neznani oborožen storilec oropal trgovino v Turnišču. 

Zaprte so tudi ceste

Storilec je po dejanju s kraja pobegnil. Poškodovan ni bil nihče, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Do oboroženega ropa je prišlo v Mercator Marketu Turnišče.

Policisti izvajajo aktivnosti za prijetje storilca, vključno s cestnimi blokadami.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2022 ob 1:43 Avy gost

      I’ve made so far this year working online and I’m a full time student. I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do.For more details visit__________𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2022 ob 7:06 gost

      Najbolj bedna občina pa kao oboroženi rop. Halo. To je isto kot takrat ko so oropali kao pošto. Poročal je celo bibisi o ropu pošte. Skrili so se pa vsi poštne oslužbenke pa sam ropar je po hitrem postopku pobrisal.

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2022 ob 7:43 gost

      Zakoj v Dobrovniku ni kaj ne uropajo. Zato ker so najbolj napredna občina in župan ni nek lalek kot v Torniščaj.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.03.2022 ob 12:55 Joško gost

        Ali je pri dodelitvi "laskavega naslova" bilo upoštevano tudi stanje dobrovniške ceste med Turniščem in Radmožanci? Župi pravi, kak fejst skrbijo za varnost v prometu in po tej isti cesti organizira celo kolesarska tekmovanja.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.03.2022 ob 8:07 Hej gost

      Mislin svasta od komentarof. Daj posranci mali, ce nemate kaj pametnoga za komentejrate, te rajsi preskoci komentar... Ti v taksi situaciji bi se pa polulo od panike... Ali na pomurci si pa najmocnejsi pa najbole pogumen... Malo stopi v realnost, nej samo cicate doma za rac pa bedarije pisate,ker ste ze vsi fkup malo bedni s ten sinfanjon na vsako temo...

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.03.2022 ob 8:32 gost

      Kje si se pa tij debil pokazal za takega junaka kot se tukaj šopiriš. Take rabijo v Ukrajini zelo prav bi nijim prišel. Kreten.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.03.2022 ob 11:12 Gost1 gost

      Mene pa res zanima kateri ste vsi vi, ki pišete take komentarje, ki res kazejo kako bebasti ste. Toliko nesrece po svetu, mi pa ne znamo drug drugega imeti rad. Mi vsi smo Prekmurje....pa če je to Turnišče, čudovita Lendava ali naša draga Sobota. To smo vse mi...če bi znali sprejemati drugačnost in se spoštovati med seboj bi bilo vse dosti lepše. "Kdor tebe s kamnom...ti njega s kruhom."

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.03.2022 ob 12:38 gost

      Ta ( mladež ) tega ne ve in nikoli nebo znala !!!!!!! Osnovne vrednote bivanja na našoj prelejpoj zemlji so spoštovanje in prenašanje drug drugega ,pa čeprav smo si različni !!!! Prevzgoja !!!!!!!!!! Žal demokracija nas delno poneumlja !!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.03.2022 ob 15:15 gost

      Mladi še kako dobro vedo kaj so vrednote. Tega pa ne vejo starejši keri so pred penzijo ali pa kratek čas v penziji. Ta generacija misli da je svet njihov. So pa eni sami zvišeni kreteni brez morale in sočutja do sočloveka. Od mladih si samo lahko vzamejo vzgled. Pa tudi jaz nisem mlad tako da to ni mišljenje mladih ampak ljudi keri opazujemo napuh tistih keri vse imajo in so prepričani da se jim vsi morajo klanjati. Drek ne pa klanjati.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.03.2022 ob 9:57 gost

        Df in pomurec.com, stvarno ste fuknjeni do konca.Meša se vam že vsak dan od Janše, zdaj pa še od Kilonje..smilite se nam kako ubog portal ste postali.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.