https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Rez potomke najstarejše trte na svetu

20.03.2022 ob 16:50  

V soboto, 19. marca, na dan, ko goduje Sveti Jožef, že po tradiciji mestni viničar opravi rez vinske trte v atriju Mestne hiše v Ljutomeru. Dogodek sta tudi letos organizirala Društvo vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer ter Klub vinskih kraljic Martina. Mestni viničar Mihael Kuhar je tako skrbno opravili rez potomke najstarejše trte na svetu.

Obiskovalce je v uvodu pozdravil predsednik Društva vinogradnikov in prijateljev vina Ljutomer Stanislav Kaučič, o pomenu Leta prleških vrednot in vinske kulture je spregovorila županja mag. Olga Karba, vse prisotne pa sta pozdravila tudi mestni viničar Mihael Kuhar in aktualna vinska kraljica Tina Prelog.

Rez so ob programu, ki so ga pripravili člani Kluba prleških babic in Kvartet Jeruzalem, spremljali tudi drugi obiskovalci in prijatelji vina, so zapisali na strani Občine Ljutomer.

Foto: Občina Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2022 ob 17:22 Franc gost

      A ti Mišekovi morejo biti polek, najvecji telefon, telegraf v Lotmerki, hujse od zensk

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 15:19 Stanislav Kaucic Miso gost

        Svaka ti čast Franc, takše kak si ti nucamo, upam ka boš z svojim delom pustil pečat na svoji zemli.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 16:03 Miha gost

        Če pa je Mišek predsednik društva vinogradnikov. Ali kdo naj po vaše bo zraven?? Vi bi tudi lahko bili, samo ste očitno preleni.

        12 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.03.2022 ob 19:41 gost

      Toti debeli (neprimerno oblečeni ) resno NE sodi k tej promociji ! Seksi županja in vinska kraljica pa sta pravi simbol napredka in ponosa v Ljutomeru. Čestitamo !!!!!

      6 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.03.2022 ob 15:13 cvetka gost

      Ja ,ja tak je .Če ne bi imeli župonje naše zlote Olgice ne bi tega nič bilo v Lotmerko .Vsaka vam čost Olgica radi vas imomo in se vam zahvaljuje celotna Prlekija za vaše zasluge in požrtvovoje in čas ,ki ga namenite svojemo delo .Hvola vam

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.03.2022 ob 16:05 Boštjan gost

      Opala ! Eni so očitno užaljeni, ker nekdo hoče narediti malo reda v društvi. Mišo, glavo gor pa samo dale ! Za dobrim konjem se vedno kadi.

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2022 ob 18:49 Še en komentar gost

      Vsaka neumnost prav pride, ko gre za imena in predvolilni čas. Kaj pametnega in koristnega pa je tukaj špansko selo. Neka trtna veja je več vredna kot toliko pomembnega v Ljutomeru? OBUP!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.03.2022 ob 7:50 Mateja gost

      Vojncrl je vojncrl , pa de vojncrl osta.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.