https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Top zaposlitve tega tedna

22.03.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

RIS, RAZISKOVALNO IZOBRAŽEVALNO SREDIŠČE DVOREC RAKIČAN išče GOSPODINJCA III. Zahtevajo nižjo poklicno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Podrobnosti o samem razpisu najdete na spletni strani ris-dr.si. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 24. marca 2022. 

ZDRAVSTVENI DOM MURSKA SOBOTA išče PSIHOLOGA III (PRIPRAVNIK). Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, poznavanje in spoštovanje pacientovih pravic ZPacP in odgovoren odnos do dela. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev oziroma za čas trajanja pripravništva. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 26. marca 2022. 

NAFTA - VAROVANJE IN POŽARNA VARNOST LENDAVA išče POKLICNEGA GASILCA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B in C kategorije. Dodatna pogoja za zasedbo delovnega mesta sta znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 17. aprila 2022. Prav tako iščejo KANDIDATA ZA POKLICNEGA GASILCA. 

ARCONT GORNJA RADGONA išče PRODAJNEGA INŽENIRJA STAVBNEGA POHIŠTVA. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma sredna splošna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so smisel za tehniko, interes za osvajanje novega znan, komunikacijske veščine in doslednost ter natančnost pri delu. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati na pošljejo vlogo po e-pošti do 3. aprila 2022. Prav tako iščejo REFERENTA ZA POPRODAJNE AKTIVNOSTI, LOGISTA in MONTERJA. 

ROTO MURSKA SOBOTA išče PRIPRAVLJAVCA MATERIALA ZA STROJE. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Dodatna pogoja za zasedbo tega delovnega mesta sta sposobnost dvigovanja do 20 kg in upravljanje z viličarjem, slednje ni pogoj za zasedbo mesta, je pa zaželjeno. Urnik dela je dvoizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 1 mesec. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1. aprila 2022. 

GRAWE ZAVAROVALNICA MURSKA SOBOTA išče POMOŽNEGA ZAVAROVALNEGA ZASTOPNIKA. Za to delovno mesto se zahteva sredna strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, komunikativnost in samoiniciativnost. Urnik dela je gibljiv in nestalen. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15. aprila 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2022 ob 6:07 Josip gost

      Sem viličarist, kopalec gramoza in v tej smeri me zanima delo. Vsakega povpraševanja bom vesel, v prostem času pa preganjam Karči virus. Imam lastno opremo: bager z veliko žlico, kamion, traktor, kombajn........oglasite se pod šifro: Ljubitelj bagerov.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.03.2022 ob 6:12 Čergoli-sin gost

      Stric Josip, moj atek pravi, da si malo čuden!!!!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.03.2022 ob 6:22 Čergoli-sin gost

      Striček Josip! Moj atek pravi, da ste malo čudni in, da radi pijete in kadite travo?????

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.03.2022 ob 10:57 Čergoli-sin gost

        Kokaš, moj atek pravi, da si ti en navaden drislaš, ki povrh vsega tudi smrdi.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2022 ob 7:15 Magyar Bacsi gost

      Josip, kaj te malinovec zafrkava??? No, ja današnja mladina nima nobene olike. Mi Titova mladina smo bili olikani in spoštovali starejše, današnja pa z redkimi izjemami. Da sploh ne omenjam domobranske puklastega kaplarja. Bog pomagaj....jao, jao......

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.03.2022 ob 9:59 gost

      Ni res da nimajo mladi spoštljivega odnosa. Ravno nasprotno so to starejši od 60 do 80 let keri so si za časa kumunizma ostvarili bogastvo in velike penzije zdaj pa,,,, januši groznumi,,,, rit,, ližejo za bonbončeke. Te bonbonček pa bodo vračali vsi Slovenci do leta 2090.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.03.2022 ob 11:25 resnica gost

      Zavarovalni agent je dan danes naj slapši posel,ker ljudje več ne verjamejo zavarovalnicam ker ko potrebuješ zavarovalnico da ti izplača odškodnino potem zavarovalnica išče dlako v jajcu,nikoli v življenju se ne bom dal zavarovati,ker je to metanje denarja skozi okno.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.03.2022 ob 13:18 gost

      To da si ti en debil zabiti. Štekaš.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.03.2022 ob 11:01 Magyar Bacsi gost

      Sami drislaši so tu prisotni, kaj praviš prijatelj Čergoli?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.