https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kolesarski klub Tropovci z novim vodstvom

22.03.2022 ob 12:00  

V soboto, 19. marca 2022, so člani Kolesarskega kluba Tropovci opravili redni letni občni zbor društva, ki je potekal v Vaško-gasilskem domu v Tropovcih.

Tokratni zbor članov društva je predstavljal enega od mejnikov v delovanju društva, saj je bilo imenovano novo vodstvo Kolesarskega kluba Tropovci. Za novega predsednika je bil soglasno imenovan Slavko Vukan, ki vse od leta 2009 skrbi za vzgojo mladih uspešnih kolesarjev iz Tropovskih vrst.

Za podpredsednika kluba, odgovornega za strokovno delo z mladimi kolesarji, je bil soglasno imenovan Primož Obal dolgoletni član društva, prej uspešen tekmovalec tako v mlajših kategorijah kot tudi v članskih vrstah.

Novo vodstvo kluba se je zahvalilo dosedanjemu predsedniku društva Bojanu Jablanovcu, ki je klub uspešno vodil v preteklem mandatnem obdobju. Zahvala je bila namenjena tudi Občini Tišina, g. županu Francu Horvatu za uspešno dolgoletno sodelovanje, PGD Tropovci, g. Dominiku Zelku in članom društva ter vsem sponzorjem, ki so v preteklem letu podpirali delovanje kluba.

Novo vodstvo je članstvu predstavilo program dela za mandatno obdobje 2022-2026, katerega osnovni cilj je popularizacija kolesarskega športa med mladimi v pomurski regiji. Novo vodstvo si želi, da bi imeli v mlajših kategorijah 20 aktivnih tekmovalcev kolesarjev (dečkov, mladincev), katerim želijo zagotavljati dobre pogoje za nemoten trenažni proces. Zato v letu 2022 načrtujejo nakup klubskega vozila, ki bo omogočal varno spremstvo na treningih in dirkah ter bo hkrati služil tudi za prevoze tekmovalcev na dirke.

Med cilji novega vodstva je tudi oživitev kolesarske dirke t.i. kriterija v centru mesta Murska Sobota, kakor tudi ohranitev tradicionalne dirke za Pokal občine Tišina. Oživiti bodo poskušali tudi rekreativno sekcijo društva, kjer se bodo pogosteje srečevali s člani društva in sponzorji kluba. Občni zbor se je zaključil v pozitivnem duhu z izmenjavo mnenj med člani in iskanju novih idej.

Vir in foto: KK Tropovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2022 ob 12:27 Magyar Bacsi gost

      Kaj pa g. Dalivoj Titan???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.