https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Murskosoboški kriminalisti zasegli 20 sadik konoplje

18.10.2011 ob 12:08  

V začetku oktobra 2011 so soboški kriminalisti zaradi suma storitve kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog, na podlagi odredbe sodišča, opravili hišno preiskavo pri 33-letnem osumljencu, ki stalno biva na območju UE Murska Sobota.


Pri preiskavi so v hiši osumljenega odkrili poseben prostor za gojenje prepovedane droge konoplje pod umetno svetlobo. V tem prostoru so našli in zasegli tudi 20 sadik konoplje, visokih do 90 centimetrov in dober kilogram posušene oz. delno posušene konoplje.

Kriminalisti so odkrili in zasegli okrog 11.000 evrov gotovine, za katero obstaja utemeljen sum, da jo je osumljenec pridobil s preprodajo prepovedane droge. Prepovedane droge in denar so policisti zasegli, osumljenca pa bodo zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami tudi kazensko ovadili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. secufin
      19.10.2011 ob 9:53 secufin

      Junaki!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.