https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Otvoritev novih prostorov v Medgeneracijskem središču Mensana

25.03.2022 ob 6:05  

Društvo upokojencev Murska Sobota je včeraj pripravilo prireditev ob vselitvi v nove prostore v Medgeneracijsko središče Mensana. 

Društvo upokojencev Murska Sobota je pripravilo ob vselitvi v nove prostore bogat program. Predstavile so se kulturne sekcije s področja literarne, likovne, glasbene in ročnodelske dejavnosti, skupina prostovoljk s področja sociale in predstavniki različnih športnih dejavnosti.

Kulturni program so popestrili tudi učenci OŠ II Murska Sobota.

Prireditve se je udeležil tudi soboški župan Aleksander Jevšek, ki jim je zaželel obilo lepih srečanj in trenutkov v teh prijetnih novih prostorih. 

Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2022 ob 9:34 gost

      Mislim, da so si soboški upokojenci zaslužili malo daljši članek, ki bi povedal kaj več o njih samih in o njihovih dejavnostih.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.03.2022 ob 8:18 Sobočanka gost

        O društvu upokojencev MS pišejo lokalni mediji nonstop, pa je to nej edino srištvo upokojencov prinas. Ker se že 20 lejt pod istim vodstvo v društvi nej zgodlo čisto nič novega nemajo kaj za napisat. Na slikah si vedno iste face podajajo roko z županom, ker so pač stvari fejst politično obarvane. Mogoče bi pa o ton lejko što kakši stavek ali dva napiso.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.03.2022 ob 8:24 gost

        Sobočanka, če ti to društvo upokojencev ne odgovarja, napravi svoje društvo upokojencev pod Janševo zastavo. Rumeno sonce na modrem nebu.

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2022 ob 0:00 gost

      8.24-26.03.22 ne motaj ti pod nobeno zastavo ,ker si zabiti v štango,.Vsak upokojenec ,kateri se včlani , ima pravico,tako da tu nima veze v katero stranko spadaš.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2022 ob 10:49 Sobočanka gost

      To društvo je itak po vsakih volitvah pod drugo zastavo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.