https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih so podelili priznanja najboljšim športnikom leta 2021

Beltinci, 25.03.2022 ob 13:00  

Občina Beltinci in Športna zveza Beltinci sta v četrtek, 24. marca, v kulturnem domu v Beltincih razglasila najboljše športnike in športnice občine Beltinci za leto 2021.

Zbrane sta uvodoma nagovorila župan Občine Beltinci Marko Virag in predsednik Športne zveze Beltinci Andrej Pozderec, ki sta tudi podelila priznanja tistim, ki so se v preteklem letu na športnih področjih najbolje izkazali. Prav tako je zbrane nagovoril Mitja Slavinec, državni sekretar na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.

Najbolj perspektivni športniki 2021

Za najbolj perspektivne športnice so bile izbrane atletinja Marija Lucija Rengeo iz Gančanov, atletinja Katarina Erjavec iz Lipovec, Lorna Zečiri iz Beltincev, ki trenira karate ter nogometašica Jana Žižek iz Gančanov.

Za najbolj perspektivne športnike so bili izbrani judoist Nik Maj Vučko iz Bratoncev, nogometaš Nejc Vöröš iz Beltincev ter nogometaš Marko Jerebic iz Lipovec.

Mlada športnica je postala Klara Janža iz Bratoncev, atletinja, ki je članica Atletskega kluba Pomurje. Mlad športnik pa je postal judoist Gabriel Lipič iz Beltincev, član Judo kluba Apolon Maribor.

Najboljše športnice 2021

Najboljša športnica je postala judoistka Kaja Baler iz Bratoncev, ki je v lanskem letu na državnih prvenstvih osvojila 4 medalje. Z odličnimi rezultati pa si je priborila tudi mesto v kadetski reprezentanci Slovenije.

Najboljši športniki 2021

Tretje mesto med najboljšimi športniki je pripadlo hokejistu Martinu Mesariču iz Lipovcev, ki je že kar nekaj let standardni igralec članske ekipe HK Lipovci in reprezentance Slovenije. V letu 2021 je nanizal kar nekaj dobrih predstav, kjer je veliko prispeval k zmagam kluba.

Drugi najboljši športnik leta 2021 je postal Maj Janža iz Bratoncev, član atletskega kluba Pomurje iz Murske Sobote. Največji uspeh in dosežek je Maj dosegel z nastopom na EP za starejše mladince v estonskem Talinu, kjer je nastopil v sestavi Slovenske atletske reprezentance, kot član štafete 4 x 400 metrov.

Najboljši športnik je postal nogometaš Amadej Maroša iz Melincev. Amadej igra nogomet že od sedmega leta starosti in je igral za Muro v vseh selekcijah od najmlajših do članov. Lani je prispeval k osvojitvi prvega naslova državnih prvakov za Muro, ter z ekipo Mure osvajal uspehe tudi na evropski ravni.

Najboljše ženske ekipe 2021

Druga najboljša ženska ekipa za leto 2021 je Športno društvo Sloparca. Atletinje športnega društva Sloparca so bile v lanskem letu uspešne predvsem v ekipnem delu atletskih tekmovanj.

Najboljša ženska ekipa občine Beltinci je Ženski nogometni klub Pomurje Beltinci. Članska ekipa ŽNK Pomurje Beltinci je v letu 2021 osvojila že osmi naslov državnih prvakinj in se uvrstila v UEFA ligo evropskih prvakinj.

Najboljše moške ekipe 2021

Tretja najboljša moška ekipa v letu 221 je Judo klub Klima Center Tratnjek Beltinci. Judo klub Beltinci je v letu 2021 v točkovanju za Slovenski pokal osvojil 17 mesto med 74 klubi. Na državnih prvenstvih je klub osvojil 11 medalj v vseh starostnih kategorijah od mlajših dečkov do članov/-ic. V točkovanju starejših dečkov pa je klub osvojil tretje mesto.

Drugo mesto si je prislužil Hokejski klub Lipovci, ki je bil lani vključen v državno prvenstvo Slovenije za člane in mlajše selekcije in v vseh kategorijah zasedel 1. mesto.

Najboljša moška ekipa občine Beltinci je postalo Nogometno društvo Beltinci. Članska ekipa že četrto leto uspešno nastopa v 2. SNL, kar je glede na to, da ekipo sestavljajo pretežno domači igralci iz Občine Beltinci in okoliških krajev v Pomurju, izjemen uspeh.

Jubilejna priznanja

Priznanje za 70 let delovanja je prejelo Planinsko društvo Matica Murska Sobota pododbor Beltinci. Priznanje za 40 let delovanja pa je prejel Klub malega nogometa Beltinci.

Prireditev sta popestrili glasbenici Glasbene šole Beltinci.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2022 ob 14:27 gost

      Ha,ha predsednik športne zveze alo?Sakši je že lejko na položaji .

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.03.2022 ob 15:41 gost

      Ni res ka vsak lahko pride na položaj. Samo tisti keri so pripravljeni svoj jaz zamenjati za,,, rit,,, lizati tistim keri so v poziciji za delitev položajev.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2022 ob 16:25 Res je gost

        Kak pri komentiranji. Samo taksi se tu oglasajo kak jajc nemajo ka bi gaubec vrteli tam ge trbej.

        17 8 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2022 ob 16:35 Magyar Bacsi gost

      Seljak posrani

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.03.2022 ob 17:41 gost

      Kaj pa Masno Lasi trenira ? Brze pužove dirke ?

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2022 ob 18:05 Dosaden si gost

        Skoraj bi dobro bilo ka bi se ti z njim poguco malo če te kaj zanima o frizuri. Drugace pa pozabo si čestitati tem ka so kaj dosegli. To je namreč tema članka.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.03.2022 ob 23:05 Magyar Bacsi gost

        Ker se volitve bližajo je mastnolasi aktiven na terenu in sedaj bodo lasje še bolj mastni, ker sploh ne bo časa za pranje le teh. Raste pa tudi trebuh. Z g. Čobo bosta res lepa potencialna poslanca, zelo lep par.......Čoba je trenutno mega ekspert za gibanje cene pšenice na CBOT v Chicagu. Mastnolasi in Čoba že nabavljata vazelin za lažji zdrs v auspuch domobranca.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.03.2022 ob 18:29 tea gost

      Čestitke vsem !!!! samo župani bi trbelo nekši sako kupiti ker mu je tale pretesen in že malo preveč ponošeni ! Tudi predsedniku športne zveze je potrebno nekši gvant ka je resno kak siromaček in neokusno oblečen !

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.03.2022 ob 19:50 Klaudija Hašaj gost

      Čestitke vsem nagrajencem in pa tudi organizatorju prireditve. Vsem tistim kateri pa se skrivate za takšnimi primitivnimi komentari pa sporočam, da imejte jajca, se javno predstavite, še boukše osebno do osebe stoupite, kero žalite pa mu v oči povejete.... Saj nikdar nej važno ka se povej, ampak što povej, oz.napiše.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2022 ob 20:30 Klavdija.. gost

        Že zaposleni na pomurcu bi lejko malo pregled meni nad temi ugabnimi komentarji. Zgleda ka so njim v ponos.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.03.2022 ob 6:44 Jože gost

        Klavdija .le en komentator ima tako nespoštljive zapise ,ki niso primerni niti za 5 letnega otroka ,kaj šele za odraslo osebo ki jih že šteje 72 let

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.03.2022 ob 20:52 realist gost

      Bila je polna dvorana, bilo je lepo. ČESTITKE VSEM!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.03.2022 ob 7:30 Gledalec gost

      In mi se pijtamo , ka je v Ukrajini vojna ??!! Pa tu se med sabo malo ne spokolemo !! Sram Vas naj bo vse tiste , kateri samo blatite ljudi. Prijte nekje zraven , zasučite rokave , pa boste vidli kak je lipou , ko Vas za raskejrani čas za družbo , fejst blatijo. Sram Vas je lejko. Pa lep vikend vsem , tudi šinfašon

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.03.2022 ob 8:42 Res je gost

        To je zelo grdo od pomurca ka dajo gor dogodek kjer je je nekaj dogalo, trenutno športni uspehi. Te pa jih obenem dajo s temi komentarmi ponižati do konca. V bodoče upam, da noben ne da svoje prireditve na ta portal.

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.04.2022 ob 17:48 Čergoli gost

      Halloooo mastnolasi!!!! Siva barva ti prebija, namoči glavo v bronasto barvo in nikakor si ne smeš umivati las. Saj ti to zmoreš!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.