https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Ob 25-letnici OŠZ Moravske Toplice podelili plakete in priznanja

Martjanci, 27.03.2022 ob 6:00  

Občinska športna zveza Moravske Toplice je v petek, 25. marca, v športni dvorani v Martjancih s svečano prireditvijo obeležila 25 let delovanja. Ob tem so tudi podelili plakete za sodelovanje v teh prehojenih 25-tih letih ter priznanja OKS-ZŠZ Slovenije.


Zbrane je v pozdravnem nagovoru nagovoril predsednik Občinske športne zveze Moravske Toplice Branko Recek. Zbane pa sta pozdravila tudi župan občine Moravske Toplice Alojz Glavač in podpredsednik OKS-ZŠZ Slovenije Tomaž Barada.

Plakete za sodelovanje v preteklih 25 letih OŠZ Moravske toplice in priznanja OKS-ZŠZ Slovenije so prejeli vzgojno varstveni zavodi Občine Moravske toplice - Zavod Vrtci M. TopliceDOŠ Prosenjakovci, OŠ Fokovci inOŠ Bogojina - terDruštvo upokojencev Občine M. Toplice.

V kategoriji društev, zavodov in podjetij so plakete za sodelovanje dobili: Gasilska zveza Moravske Toplice, TIC Moravske Toplice, Terme 3000 Moravske Toplice in Čista narava d.o.o..

Plaketo za sodelovanje v preteklih 25 letih so prejela tudi številna društva v občini. V kategoriji velikega nogometa so priznanja prejeli klubi NK Čarda, ŠD Bogojina in NK Rotunda Selo, v malem nogometu pa KMN Noršinci, KMN Mlajtinci, KMN Ivanci, ŠD Filovci, NK Tešanovci, ŠD Moravske Toplice, KMN Sebeborci, ŠD Prosenjakovci, ŠD Motvarjevci in KMN Vučja Gomila.

Med strelskimi društvi so plakete prejela društva SD Sebeborci, SD Strelec Andrejci in SD Kaliber Fokovci. Plakete za sodelovanje so prejela še društva Š-T-R-K društvo MLAJ Mlajtinci, Teniški klub Moravske Toplice in Hokej na travi M. Toplice.

Med prejemniki plaket za sodelovanje sta prejeli tudi Občina Moravske Toplice in OKS-ZŠZ Slovenije. Posthumno pa so jo podelili tudi Štefanu Ferenceku, dolgoletnemu podpredsedniku OŠZ Moravske Toplice in predsedniku Komisije za mali nogomet.

Poleg plaket za sodelovanje so podelili tudi priznanja OKS-ZŠZ Slovenije pomurskim športnikom, za dosežke v letu 2020/2021. Zlati znak je prejel Kristijan Horvat za 2. mesto na EP v lokostrelstvu – 3D. Prav tako je zlati znak prejel Jan Copot za 1. mesto na ml. čl. svetovnem prvenstvu kot član ekipe v košarki.

Vid Suhadolnik, Urban Rajhar in Nik Legen so prejeli srebrni znak za 1. mesto na ml. evropskem prvenstvu kot člani ekipe v odbojki.

Bronasti znak je prejel Filip Kovačič za 1. mesto na EP v plesu – moderni tekmovalni plesi breakdance solo. Prav tako je bronasti znak prejel Marko Lovrenčec za 3. mesto na EP v plesu – moderni tekmovalni plesi braekdance solo.

Marino Kegl pa je prejel srebrni znak za 3. mesto na EP v tenisu – gluhi posamezno.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2022 ob 8:33 gost

      Dobru ka Nej bilo nobenega gnilega politika kot v radencaj da je bila cela ganizija odpisanih desnih hlapcev. Keri so za podkupnino 2 leti gor držali vlado lažnivh desnih pedrov.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2022 ob 8:47 Magyar Bacsi gost

        Bravo, res je...tu pa je Mb mafiozo prišel in izgleda, da odpira podružnico v Moravskih toplicah.

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2022 ob 20:14 gost

        Moravske Toplice so tudi gnezdo SDS in vseh desičarov. Vej se pa vidi po slikah. Te župan pa tak nika nej napravo samo nekše plakete tala. Doma jih že gvušno puno ma.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2022 ob 20:18 gost

        Horvatov Brzi Joužef fali ! Lejko je betežen ali ga žena nej pistila, vačik on na takšni pomembni stvari nikak ne svali.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.03.2022 ob 0:16 gost

        I am creating an honest wage from home 1900 Dollars/week , that is wonderful, below a year gone i used to be unemployed during an atrocious economy. I convey God on a daily basis. I used to be endowed with these directions and currently it’s my duty to pay it forward and share it with everybody, Here is where I started__________ 𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2022 ob 8:52 gost

      Govedo levo - smrdljivo.FUJ FUJ.

      13 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2022 ob 9:17 gost

      Tej ( pedri ) so tebe napravili ! Če bi vedeli da boš takšno tele bi svoj produkt rajši sipali v vodo !!! Škoda da si se takšno tele skotilo !!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.03.2022 ob 11:49 Trolll gost

      Zemlja otpri se. Gda vidim toto Bilijevo me stisne na wc. kaj bo ta za poslanko kandidirala. to bo narod lahko sram,ako bo izvoljena

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.03.2022 ob 13:43 gost

      Komu pa bolj smrdi kot desnim buzijem keri si rit za delajo eden drugemu. Potem pa Van iz ust uhaja vse srajnje kero se izliva v vas prebavni trakt.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.02.2023 ob 18:02 Martin gost

      Filovci so malon nogomete zakon

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.02.2023 ob 18:10 gost Ka tevadva pedera sepovsod spe gost

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.