https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 910 novih okužb, v Pomurju 99

28.3.2022  

V nedeljo je bilo potrjenih 910 novih okužb. V Pomurju so potrdili 99 novih okužb, in sicer v 20 občinah.

Včeraj so opravili 659 PCR testov in 4.807 hitrih antigenskih testov, potrdili so 910 okužb. V državi je trenutno 38.695 aktivno okuženih z novim koronavirusom.

 Vir: NIJZ

Hospitaliziranih je 389 oseb, od tega 55 na intenzivni negi. Na navadnih oddelkih je hospitaliziranih 147 oseb zaradi covida in 187 s covidom. Na intenzivnem oddelku je zaradi covida 37 oseb, oseb s covidom pa je 18. Pet oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih znaša 6.481. 

 

V nedeljo, 27. marca, v Pomurju potrdili 99 novih okužb

Včeraj so okužbe potrdili v 20 pomurskih občinah. 14 v Ljutomeru, 11 v Murski Soboti, 10 v Gornji Radgoni, 9 v Beltincih, 6 v Gornjih Petrovcih, Križevcih, Radencih in Rogašovcih, 5 v Tišini, 4 v Apačah in Moravskih Toplicah, 3 v Lendavi, 2 v Črenšovcih, Kuzmi, Puconcih, Šalovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici, Turnišču in Veržeju, ena okužba v Cankovi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2022 ob 10:01 gost

      Bla bla bla koga še to zanima. Ko je vojna na obzorju pomanjkanje hrane globalno segrevanje za kero se vsem bogatunom preprosto jebe itd.

      12 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.03.2022 ob 17:22 Štef gost

        V začetku je bil covid pacient, zdaj pa sortirate Z in zaradi covida, kaj bo naslednje

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.03.2022 ob 10:47 gost

      Kovid se v Sloveniji razvija kot stranke pred volitvami sami odpisanci se borijo za stolčke. Najbolj se grebe opisana desusova negdanjo predsednica kera se je prodala,,,, januši groznumi,,, da je lahko potem iz ozadja sestavil vlado z kerov je Slovenijo pripeljal pred propad kot takrat ko nam je grozila evropska trojka. Samo jo je takrat rešila gospa Alenka Bratušek. Zdaj pa ne vem če je heroj da ta drek popuca za istim,,, janušon groznin,,,, kajti zdaj je že samo v 2 letih ustvaril dolg za 50 milijard. Se pravi zadolžil Slovence vsakega za eno hišo od 120 kvadratov. Je pa v Ljubljani priskrbel stanovanje svoji zaveznice pod drugim imenom kupljeno za zelo mali denar napram drugim v Ljubljani. Seveda eni od vlade dobijo izlete, stanovanja, avtomobile, službe brez izobrazbe, podkupnine itd. In to iz državne blagajne kero pa financira glupi slovenski narod. Kot nas desni pedri imenujejo.

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.