https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomladni sejem se vrača v Mursko Soboto

29.03.2022 ob 14:00  

V ponedeljek, 4. aprila, bo med 8. in 18. uro na Trgu kulture v Murski Soboti potekal Pomladni sejem.

 

"Pričakujemo okoli 40 ponudnikov izdelkov domače in umetnostne obrti, živilskih izdelkov (suho sadje, meso in mesni izdelki, med in medeni izdelki), neživilskih izdelkov (sadike rož in trajnic, sadike jagodičevja in sadnega drevja, sadike trsja, razne čebulnice) ter ponudbo suhe robe.

Za okrepčitev bo poskrbela gostinska ponudba Šunkarna in Gourmet Kodila," so zapisali pri murskosoboški Komunali.

Glede na koncept sejma bo ponudba osredotočena na pomladne ponudnike. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.03.2022 ob 17:10 gost

      Se bo vsaj nekaj dogajalo ker je drugače čisto mrtvilo edino da je veliko gradbenikov.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2022 ob 19:33 center gost

      Center mesta bodo oživeli ljudje, če se bodo tam gibali, postali in pokramljali. Noben dogodek ne pomaga k temu, le spodbuda je na mestu. In zapomniti si velja: v centru morajo biti institucije, da jih ljudje dnevno uporabljajo, pa so polni tudi lokali in vse drugo. Ce bo sejem tak, kot je na fotografiji, bo lep.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.