https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznica v naselju pod vplivom alkohola vozila prehitro

30.03.2022 ob 13:45  

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so včeraj, malo pred 10. uro, med nadzorom cestnega prometa na regionalni cesti Murska Sobota – Gederovci zaustavili voznico osebnega avtomobila, hrvaških registrskih oznak, katere izmerjena hitrost v naselju je bila 82 km/h.

Med postopkom je bil voznici odrejen preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,92 mg/l alkohola.

Voznica je bila z obdolžilnim predlogom privedena na Okrajno sodišče Ljutomer, kjer ji je bila izrečena globa 750 evrov in 21 kazenskih točk, Zoper kršitelja, mlajšega moškega bo uveden postopek o prekršku po Zakonu o eksplozivih in pirotehničnih izdelkih, kjer je zagrožena globa od 400 do 1200 eurov, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2022 ob 14:00 gost

      Ka potem če se je napila. V takem svetu kot živimo zdaj ti drugo ne preostane da se vsake toliko časa naleješ.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.03.2022 ob 16:12 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Si pa rejsan pameten se vijdi po komentari. Naj se napije tou je njena stvar, samo te naj ne vozi tou je pa več nej samo njena stvar.

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2022 ob 11:17 voznik gost

        saj ja, točno tako, pa druga zdravila. če pa si pijan, zadet solidno, pa lahko tudi solidni voziš, dostikrat celo bolje kot trezen, ker ob nečisti glavi si pač sproščen, zato tudi dosti bolje voziš. ni vse res kar nam pravijo glede vožnje in alkohola ter zdravil. sicer pa naj prepovejo alkohol in je ta problem rešen-vsaj deloma. zelo preporosto.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.