https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

To so podrobnosti grožnje in napada na uradno osebo

30.03.2022 ob 13:40  

Včeraj, okrog 21. ure, se je v naselju Črenšovci zgodila prometna nesreča zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji.

Povzročitelj je kraj prometne nesreče zapustil in bil izsleden naknadno. Med obravnavo prometne nesreče na kraju je v bližino policistov prišel občan in začel na policiste kričati, jih žaliti in jim groziti. Opozorila policistov ni upošteval, proti policistom je zalučal kamen in ju napadel. S strani policistov je bil obvladan.

Oba udeleženca prometne nesreče sta vozila neregistrirani vozili brez vozniškega dovoljenja. Vozilo oškodovanca je bilo zaseženo in bo zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja podan obdolžilni predlog pristojnemu sodišču. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo uveden hitri postopek z odločbo. Zoper občana, ki je napadel policiste pa kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja napada na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti po 1. odstavku 300. člena KZ-1, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2022 ob 13:53 gost

      Štajerska varda je že bila kaznovana ker je grozila policistom na policijski postaji. Šli so pa tja zato ker jih je iz ozadja ščitil,,,, pittbul Hojs.

      6 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.03.2022 ob 18:46 Alen gost

      Pa lendavski župan je tujspizdo. Je on bija kaznovan?

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.03.2022 ob 18:48 Alen gost

      Je lendavski župan bija kaznovan. Kelko kazni je dobija?

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.03.2022 ob 20:03 gost

      Purdijon še več cvenka !

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.