https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dosegla nas bo hladna fronta, prihajajo padavine

30.03.2022 ob 15:00  

Danes popoldne bo oblačno, pričelo bo rahlo deževati. Jutri bo oblačno in deževno.

Popoldne bo oblačno. V zahodnih in v osrednjih krajih bo že rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, na vzhodu do 16 °C.

Ponoči se bo dež na zahodu okrepil in postopno zajel vso Slovenijo, navaja Arso.

 

OPOZORILO

V večjem delu Slovenije je danes še velika požarna ogroženost v naravnem okolju.

Jutri bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo na severozahodu na okoli 1000 m, drugod med 1300 in 1700 m nad morjem. Temperature bodo v severnih krajih od 2 do 8, drugod od 9 do 14 °C.

Možen sneg do nižin

V petek bo oblačno, občasno bo še rahlo deževalo. Ob morju bo pihal jugo.

Tudi v soboto bo še nekaj padavin, meja sneženja se bo ponekod približala nižinam.

Biovreme

V četrtek in petek bo vremensko obremenitev občutilo veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, s povečanim notranjim nemirom, razdražljivostjo, z motnjami v spanju, utrujenostjo in potrtostjo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.03.2022 ob 16:30 gost

      Leljak hlapec desnih buzijev se že pripravlja koliko mo bo kapnulo v svoj žep od maratona treh src. Vse mu že sline tečejo ko bo denarce štel.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.03.2022 ob 16:46 gost

      Vsi propadli politiki se že veselo pripravljajo kako bodo spet trošili davkoplačevalski denar. Pivec, Podobnik, Čuš, Kangler, sami desni paraziti. Kerim je edini interes priti v parlament in na račun davkoplačevalcev uživati na morju, v Brdih, v hotela zastonj, po Prekmurju se promovirati itd.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.03.2022 ob 17:55 Janko4890 gost

      Še kaj o jankovicu napiši.... Ne pozabi ok

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.03.2022 ob 18:27 gost

        Zoran Janković - Zoki je najboljši župan v Sloveniji. Onega SDS paglavca Logarja je na županskih volitvah dobesedno ponižal s premočno zmago. Ko je bil direktor Mercatorja so trgovke imele dobre plače. Ljubljano je postavil na turistični vrh.

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.03.2022 ob 4:59 Magyar Bacsi gost

        To je vse res in ZOKI JE CAR. Jajo mu ne seže do malega prsta na nogi, ma kakšen logar hahahahahahahah.....bebe.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.03.2022 ob 18:00 gost

      Vidiš--delajo !!!!!!!!! levi izrojenci pa samo čakajo in obečavlejo!!!! odkod ????? deca zblojena ušiva dajte se učit osnovnih manir

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.03.2022 ob 21:01 Gajdar gost

      Glede Jankoviča bi povedal, da ga Prekmurci kar dobro poznamo. Po prihodu iz Srbije v Slovenijo je štartal s svojo gradbeno firmo v Moravskih toplicah, kjer je "gradil" počitniške hišice. Nekateri prekmurski podizvajalci so bankrotirali, ko je potegnil denar in dal krovno firmo v stečaj. Potem je potoval v belo Ljubljano, kjer so mu preko ZK zvez "uredili" službo v Mercatorju in ga kasneje prav tako preko ZK postavili za direktorja Mercatorja. On je svojim "botrom" veselo vračal usluge. Lahko bi operiral tudi s številkami in imeni, a "Zoki komentatorji", to itak ne bi razumeli. Jankovič je vedno spoštoval samo udbaško-ZK-jevski vrh, vsi drugi so bili za njega "tretja liga", čeravno je govoril nasprotno.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.03.2022 ob 22:17 gost

      Pravilno ! Tako je tudi bilo Gajdar

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.03.2022 ob 7:09 gost

      Preberi si komentar ob 21:1 izgled ni vse . Opravljeno delo pa nekaj velja . Ko boš to spoznal boš gledal na Jankoviča drugače . Obnašaš se po vetru . 72 letni

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.03.2022 ob 19:50 Magyar Bacsi gost

      Gajdar je seronja.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.