https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 899 novih okužb, v Pomurju 62

3.4.2022  

V soboto je bilo potrjenih 899 novih okužb. V Pomurju so potrdili 62 novih okužb, in sicer v 20 občinah.

Včeraj so opravili 677 PCR testov in 4.050 hitrih antigenskih testov, potrdili so 899 okužb. V državi je trenutno 36.740 aktivno okuženih z novim koronavirusom.

     Vir: NIJZ

V soboto, 2. aprila, v Pomurju potrdili 62 novih okužb

Včeraj so okužbe potrdili v 20 pomurskih občinah. 8 v Beltincih in Murski Soboti, 6 v Ljutomeru in Puconcih, 5 v Moravskih Toplicah in Šalovcih, 3 v Črenšovcih, Gornji Radgoni in Tišini, 2 v Cankovi, Križevcih, Lendavi in Odrancih, ena okužba v Apačah, Dobrovniku, Gradu, Hodošu, Kuzmi, Razkrižju in Turnišču.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2022 ob 10:18 gost

      Kot je za opazit se je na kovid resnično pozabilo . Preprosto po Prešerno .

      11 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2022 ob 10:22 gost

      Še vedno verjameš v pravljice? Še po dveh letih nisi ugotovil za kaj gre? Blagor ubogim na umu.

      15 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2022 ob 10:53 gost

      Zdaj se bo enim komaj posvetilo kake vrste virus je razhajal po svetu. Virus keri je v korist vele bogatunov bil narejen z strani svetovne zdravstvene organizacije. Da so miljonrji postali miljrderi. Kajti virus je bil biološka vojna umetno ustvarjena zaradi prevelikega števila prebivalstva in zaredi prevlikega števila beguncev kari so leteli na še kraje najbolj pa v Evropo. In vojna kera se dogaja v Ukrajini je opozorilo beguncem migrantov iz tretjega sveta tja ne smete ker divja tam vojna. Zakaj ni več migrantov iz tretjega sveta zato da so ukrajinski. Ker se velesile igrajo v Ukrajini z vsevrstnim orožjem kroga pošiljajo na bojišče. To pa vse zato da umetni ustvarjeni virus ni pobil dovolj ljudi in se mora malo dodati vojna.

      17 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.04.2022 ob 11:01 Jože gost

      Narod vam ne zaupa . Zakaj ? Preveč se debatira in zelo malo obljubljenega spelje . Pogleda se lahko udeležba na volitvah ! Take napake so se in se bodo dogajale . Dopuščanje bogatenja posameznikov , ki to bogastvo uničijo z nesposobnostjo in tujci pokupijo lastnino . Tanji Fajon ljudje normalni ljudje ne zaupajo . Predstavniki komunistov so samovešči . Kako ne smemo prati umazanega perila v tujini , ko je pred celim EU parlamentom blatila in sramotila Slovenijo , kdo jo lahko sploh voli ,,,,,,,,,Nekdo ki ne mara Slovenije . V življenju niso najbolj vredne človekove pravice in svoboda , pomembno je kako bomo živeli . Veliko idej in zamisli , da jih niso urisničevali bilo je 25 let ,,,,,,, Vse leve vlade so se ukvarjale same sabo in menjavale ministre ,,,,,,,Ponosni naslednjiki komunistov se že skoraj tri desetletja pasejo po vladah , zdaj pa bodo res spremembe . Ah dajte no ! SD caplja za Levico brez vsebine in z vsakim predsednikom bolj tonejo . Treba je biti aktiven državljan , treba se je boriti za demokracijo , Tako kot smo govorili 2018 tako govori tudi danes so besede Šareca ,,,, izboljšanje vodenja zavoda , izraba vseh razpoložljivih resursov , digitalizacija zdravstvenega sistema , nakup opreme brez posrednikov , potrebe po večjih investicijah , delovnih mest stanovanj . Ne ponujati prazne in puhle obljube ,,,,,,,, Janša vodi vlado dobro , uspešno vsaj teh slabih 2 leti .Nima pa čarobne paličice ,da bi popravil storjeno za nazaj . Čez par dni bo vse jasno !

      24 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 11:14 gost

        Nimaš niti najmanjšega pojma kaj se je dogajalo in kaj se dogaja v državi. Ravno tvo Janša je uničil državo. Trikrat je bil predsednik vlade, večkrat minister, na državnih jaslih se pase odkar smo dobili državo. Novim upokojencem po 1.1.2013 za 40 let dela določil sramotno nizko pokojnino v višini 57 % plače, uzakonil ZUJF, leta 2013 zamrznil plače in pokojnine, upokojencem odvzel dodatek za rekreacijo, prepovedal nove zaposlitve v zdravstvu in v domovih starejših, kar nas še danes bije,veliko študentom odvzel štipendije, .......................... V zadnjih dveh letih zadolžil državo za 11 milijard evrov, v državnem proračunu napravil za 5 milijard minusa. A TI BEDAK BOŠ GA ŠE VEDNO ZAGOVARJAL IN VOLIL. FUJ, SRAM TE NAJ BO. POKVARJEN ČLOVEK IN NESPAMETEN DO OBISTI.

        19 22 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2022 ob 11:15 Jože gost

      Karel vaš komentar za Roberta Goloba ,da si delo razdeliva ! Lp

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.04.2022 ob 11:17 Munjara gost

      Janša heroj, rabimo te, država se sesuje, če pridejo levi nesposobneži in lakomneži na oblast. Kar ne bodo razdelili svoji eliti, beri NVO, bo pokradeno!

      19 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.04.2022 ob 11:25 gost

      Joužek tij si verjetno zdaj komaj z bunkerja pogledo. Kajti drugače bi vedel kaj se v državi dogaja. Tvoj vele vladni in njegovi hlapci so Slovence zadolžili za 40 milijard. To je toliko da bodo davkoplačevalci vračali do gospodovega leta 2090. Štekaš to se pa ni vse kje pa je dostojanstvo, uglaed kroga nam je zakockal tvoj debil vladni,,, januš grozni,,, v svetu. Itd. Da nebom vse našteval da bo potem portal njegovih škodljivi dejan napisanih za sedem takih portalov.

      14 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.04.2022 ob 11:30 gost

      Munjara,,, res pravo ime za hlapca,,,, grofa drakule,,, ali januša groznuga,,,. Gdo v zgodovini Slovenije pa je več pokradel davkoplačevalskega denarja kot sam,,, januš grozni,,,. Pa njegovi tajkuni z jahtami, golf igrišči, lobiji vseh vrst. Skratka pijavk kere so prisesane na njegovo pedersko,,, rit.,,,,.štekaš,,, munja,,,.

      13 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.04.2022 ob 11:41 gost

      Hi,hi,hi , Bog nas obvarij komunjar in kobilic, hi,hi,hi.

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.04.2022 ob 11:46 gost

      Kot je napisal poljski filozof Leszek Kolakowski : Laž je nesmrtna duša komunizma.Ovce provincialne kumrovške prečitajte si tu pa tam kakšno knjigo , čeprav za tega beboja , ki piše pod desetimi nicki predstavlja branje prevelik umski napor .

      12 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.04.2022 ob 11:49 gost

      In sedaj bo model z ptičjim imenom, sračjim gnezdom in kurjimi možgani s svojo kamarilo vse rešil pa ne me jebat, pfuj.

      10 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.04.2022 ob 12:04 Karel K. gost

      Človekove pravice in svoboda so temelj demokracije in obe se kršita v nedemokratičnih državah. Brez spoštovanja človekovih pravic in svoboščin ni svobode, saj so v nasprotnem ljudje usmerjeni, imajo nagobčnik na ustih in se jim sposobnost razmišljanja onemogoča ter njihovi možgani počasi postanejo oprani. Če se to zgodi, ni samo da ni svobode in demokracije, tudi razvoja ni, saj je razvoj plod svobodno razmišljajočih se ljudi. Zato v Rusiji v Sloveniji, na kitajskem ni doma razvoja ampak se živi na temelju razvitega v svobodnih in demokratičnih državah. Kitajci imajo zdaj razvoj, ko jim ga servirajo EU in ZDA. Če pa bodo ti ta dotok zaprli pa bodo v razvoju propadli in se jim bo zgodilo kot pred mnogimi stoletji v času gradnje zidu, ko je bila Kitajska razvita država, potem pa je vse propadlo in je vsa ta leta, in to se je začilo, ko je Mao umrl in je vlado prevzel Deng Šjaoping, dokler niso dobivali razvojne pomoči od razvitih državah, životarila na temelju zblaznele ideologije.

      14 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      03.04.2022 ob 12:21 Karel K. gost

      Joeže, lahko bi midva izmenjavala poglede in razmišljanje in to bi imelo koristi, rep in glavo. Vendar vidite tega 73 titoista z opranimi možgani, ko on začne s svojim insajderskim portalom težiti tu na tem portalu, potem ti odide volja do tega, da bi sploh kaj napisal. Piše bedarije, drugim pa deli, da smo vsi analfabeti, da smo v bunkerju, da ne vemo kaj se v državi dogaja in podobno se lahko prebere v njegovih gornjih in vseh dosedanjih komentarjev v teh dveh treh letih. Najhujše je človeku pri srcu, ko slišiš, da bi Šarec, Fajonova, Bratuškova radi bili predsedniki vlad. Šarec je bil in si ni upal spregovoriti v Bruslju, saj on nima pojma o tem, kaj mora eden predsednik vlade početi, vedeti in razmišljati. On dejansko samo lahko koga imitira in se iz njega norčuje. Bratuškova je zapeljevala Junkerja vendar so ji ženske v EU parlamentu preprečile, da bi postala komsarka. Fajonova zdaj že nastavlja noge levo in desno potem pa reče, da se o njej ostali izražajo seksistično. Golob pa jekopija Cerarja, Šarca, Jankoviča. Slovenski narod je zares zapeljan in se mu pozna titoistična diktatura katera traja že 30 let na 45 let podlage. V Sloveniji v tem času nihče ne sme razmišljati s svojo glavo in tudi danes je to temelj funkcioniranja vsakega posameznika. Če imaš drugačno mnenje, več ne moreeš postati uspešen državljan na nobenem področju. Saj ti dovolijo vendar te takoj s pomočjo institucij države mečejo polena pod noge in ti tako dokažejo, da nisi sposoben, da samo govoriš in podovno. Veste Jože, tudi Janša ni rešitev, tudi on spada v to titoisitčno srenjo in ne zna drugače voditi države kot z dekreti in diktatorskimi prijemi, ko mora vsepovsod imeti nameščene samo svoje kimavce. Janša je dvakrat zrel za ustavno obtožbo, prvič zaradi svojih dejavnosti okrog leta 1990, ko je s sodelavci omogočil, da se je titoizem iz pšrejšnjega sistema politično in kadrovsko prenesel v samostojno Slovenijo, in drugič zaradi tega, ker zaradi osebnih koristi paktira z Orbanom. Zato on dela v tej smeri kot ste vi zgoraj napisali, da svoboda in človekove pravice niso najbolj vredne oziroma pomembne. Zato se vidva lahko razumeta in se medsebojno podpirata. Že neštetokrat sem napisal na tem portalu in v svojih esejih ter drugačnih pismih za domačo in tujo javnost, da je za Slovenijo rešitev, da se rešimo diktature in preidemo v demokracijo ter postanemo kompatibilni z zahodno civilizacijo, da to državo za deset let postavimo pod tutorstvo zahodnih demokratičnih držav. Z volitvami se ne moreš rešiti diktature, zato se teh volitev v Sloveniji ni vredno udeleževati, tudi ne teh 24.4.2022.

      14 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 12:51 gost

        Amerofll Karoly, to, kar ti želiš, bi lahko napisal v enem stavku. Američani pridite, zrušite izvoljeno oblast in na oblast postavite takšne idiote kot sem jaz. To misliš in to si želiš, a se ti želja ne bo izpolnila. Kaj res ne opaziš, da so proti Ameriki vse svetovne velesile Rusija, Kitajska, Indija, Japonska, Koreja, Arabija, še celo Izrael zadnje čase? Kaj si ti resnično želiš ameriške demokracije, ko ti " največji demokrati " porušijo tuje samostojne države, ubijejo na milijone civilistov, pokradejo naravna bogastva in nastavijo na oblast svoje lutke. Potem pa to porušeno državo za velike denarje obnavljajo njihove firme ali pa za obnovo ponudijo posojila z velikimi obrestmi. Kako pokvarjen in neumen moraš biti, da podpiraš tako " demokracijo "?

        12 8 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.04.2022 ob 13:00 Jože gost

      Karel ,,,,, Katera je po vašem ta zahodna demokracija , kateri človek je da bi se mi po njem zgledovali in da se rešimo .

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      03.04.2022 ob 13:09 gost

      Slovenija bo svobodna in demokratična ka bo iz države izgnala enega edinega motečega debila keri že 30 let drka Slovence in jih deli na leve in desne. Kot je to počel njegov učitelj pred drugo svetovno vojno,,,, Adek Hitler,,, vsi vemo kako se je končalo. Če bi ga izgnali ko je za časa vojne v Sloveniji prodajal orožje in se skrival v Cankarjevem domu bi že davno bili en narod.

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 13:28 gost

        13:9 Zdaleč ti njega oz Janše ne moreš primerjati z Hitlerjem .Tu si pa popolnoma udaril čez srbko

        8 11 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      03.04.2022 ob 13:11 gost

      To si lepo in dobro napisal mišljeno je pa verjetno na Janeza janšo.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.04.2022 ob 13:23 gost

      Hi,hi,hi tij si reden adek , smrad eden , verjetno se niti ne umivaš smrduh eden levojajčni.

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      03.04.2022 ob 13:24 gost

      S tabo bebo jaz ne bom nikoli en narod , to si dobro zapomni.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      03.04.2022 ob 13:31 gost

      Hi,hi,hi to je vse kar si sposoben napisati,bebo.

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 13:45 Jože gost

        Ruski agresor je hujši od najhujših vojnih zločincev do sedaj ,,,,, Abraham Lincon je nekoč dejal ,, Nekatere ljudi lahko zavajaš, ne moreš pa zavajati vseh ljudi ,,,

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      03.04.2022 ob 14:00 gost

      Joužek,,, bravo samo to niso tvoje besede. So pa namenjene tebi ker si hlapec človeka vladnega debila gnoja,,, januša groznuga,,,. Kremu je ta stavek pisan na kožo. Kajti on zavaja vas hlapce pametne preostale Slovence pa ne more to je ostalih 85 procentov Slovencev.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      03.04.2022 ob 14:21 gost

      Hi,hi,hi,šivilja in metalec pùške v koruzo bosta parlament gledala samo od zunaj , če povzamem velikega filozofa Marcela , jebeno dosti več nas je , končno je narod spregledal , čas je , da se očistijo te greznice .Aja san pozabo hi,hi,hi.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      03.04.2022 ob 15:01 Karel K. gost

      Kučan in Janša sta prekletstvo za Slovenijo in slovenski narod! Zahovna demokracija je mnižica država od Finske in dveh sosed, do Danske, Francije in Anglije, da ne naštevam vseh vmesnih držav. Če nebi bilo omenjenih dveh politikov in njunih nasprotnikov, bi Slovenija že danes bila del te družine srednje, sevrno in zahodnoevropskih demokratičnih držav. So kozmetične razlike med sistemom njihovega funkcioniranja, vendar je temelj nih demokratične zahodnocivilizacijske vrednote. To se mora poudariti, saj tudi orban, Putin, Kučan, Janša govorijo o demokraciji, pa se spomnite, da so tudi Tito, Kardel, Dolanc vedno govorili o demokraciji čeprav je bila Tista Juga avtokracija, diktatorska država.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      03.04.2022 ob 15:33 gost

      Hi, hi, hi,,,, oslek,,,tvoj gnoj pedreski,,, januš grozni,, si je že rezerviral pri orbani na Madžarskem ustanovo za prizadete propadle politike. Zdaj je že kot če bi imel metlo v riti no stop po volitvaj pa bo kot da bi se še na kaktus sedel.

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      03.04.2022 ob 15:47 gost

      Jože, Karel Kozic, preberita si današnji Insajder, da vsaj približno izvesta kaj se v Ukrajini dogaja. Nekaj čisto drugega kot lažejo zahodni mediji, katerim vidva verjameta.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      03.04.2022 ob 15:47 gost

      Vse desne stranke bodo po volitvaj iskale zaščito pri orbani na Madžarskem kajti komaj takrat se bo vibelo kaj vse so pokradli in si razdelili med sabo. Kaj vse bodo Slovenci za njimi morali počistiti in dva mandata bosta premalo da se njihove lopovska dejanja počistijo da o sramoti in ugledu kroga je zakockal Janša ne govorimo. Slovence je osramotil in naredil škodo kera bo rabila desetletja da se popravi. Da o zameri in izivanju Putina sploh ne govorimo. Kajti če vojna nebo po meri Putina bo zaradi Janše hitro kaj priletelo na slovensko elektrarno.

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      03.04.2022 ob 16:01 Jože gost

      Očitno še Slovenci ne bomo dolgo demokratični , ne z desno in ne levo in ne sredinsko vlado ! Preveč imamo še Balkanskih navad .

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      03.04.2022 ob 16:12 gost

      jEBI SE PA RASTI 16 :4

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      03.04.2022 ob 16:17 gost

      Hi,hi,hi GOSPOD ORBAN z veliko začetnico vodi z 72%, tra la la , tra la la , še de van levojajčnikom gvinte rezo , ju hu hu.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      03.04.2022 ob 16:22 Karel K. gost

      Slovenci bomo demokratični, ko bo ustvarjena proevropska desna in leva ter liberalna politična opcija. To kar imamo zadnjih 30 let je poliitčna opcija katera raste iz istega korena, to pa je iz korena spočetega v titoisitčnem političnem sistemu od leta 1945 naprej. Največja prevara slovenskega naroda, katera se je zgodila leta 1990, ko so nas prevarali in kvazi pomladniki vrinjeni v dejansko pomlad, skupaj z titoisitčnimi prvokategorniki postavili po vzoru Kidričeve vlade iz leta 1945, Peterletovo vlado, katera je poskrbela za to, da se toliko sprememni, da se bivši politični sistem nič ne spremeni, da roparji kateri so ropali in so bili še njihovi učenci, še naprej ropali v samostojni Sloveniji in ropajo še danes. Nikjer se nobeden narod ni rešil svojih diktatorjev in avtokratov brez posega od zunaj, tako se tudi Nemci in in Avstrijci nebi rešili nacistične miselnosti in političnega sistema, če jih nebi nadzorovali zahodni demokratično urejeni sistemi, DDR se je rešila stalinizma ker je nekdanja zahosna Nemčija po združiotvi držav s svojo kadrovsko ekipo odstranila Stasijevce in honeckerjeve partijce. V Sloveniji pa so nam s pomočjo Peterletove vlade vladali in še danes vladajo Udbovci, sorodna usmeritev kot Stasi in titoistični partijci. Tudi Madžari, Čahi, Slovako Poljaki se ne morejo rešiti avtokratizma in diktatorstva, še vedno jim vladajo v bivših sistemih vzgojeni politiki kateri so sa prerazporedili kot v Sloveniji v leve in desne, dejansko pa je njihov sistem obvladovanja oblasti isti.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      03.04.2022 ob 16:23 gost

      Ja,ja,tak prej piše na necenzurirano.si , tralala , pa tudi če ne .

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 16:32 gost

        Preberi si članek. To je izrekel visoki uslužbenec CIE in tudi drugi vojaški ameriški analitiki govorijo drugače kot lažejo zahodni mediji.

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      03.04.2022 ob 16:35 gost

      Koga ali kaj naj volim????????Kaj je to desni ali levi?????Bo kaj boljše po volitvah,se je kako upanje????

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 16:49 gost

        Slovenijo so v tridesetih letih tako zavozili, da ji niti Bog več ne more pomagati. Nobenih vrednot, nobene poštenosti, pri koritih sami lopovi, ki zakonito kradejo.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      03.04.2022 ob 17:53 gost

      Vse drkatorje keri že 30 let lažejo vsem Slovencem in kradejo pred našimi očmi pa se še k temu smejijo kako so nas nategnili bi jih morali stirati u vratu meter ne da njim damo glas. Ker so samo za en dan z nami kao prijazni potem pa ko jih jebe 4 leta mi smo dobili glas. Zdaj morajo biti ljudje keri niso nič pokradli kei so pošteni in skrbeli za svoje ljudi kjer so delali prej. Vse ostalo pa karto za eno smer v vrajžu mater. Samo več Nej na vlado. Ker nas bo vrak vzel nas navadne Slovence gnoji pa po rišejo z našim denarjem v tujino.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      03.04.2022 ob 20:08 gost

      Me res zanima, kakšni bi bili vsi vaši komentarji, če bi se morali podpisari z imenom in priimkom?!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2022 ob 20:13 gost

        Zakaj bi se pa mi morali podpisati ,če se ti skrivaš za svojim imenom ali pa imaš že najmanj 50 vzdevkov . srbko

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      04.04.2022 ob 7:13 gost

      Orbah vlada naprej

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.