https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste včeraj bili v Fazaneriji?

4.4.2022  

V nedeljo, 3. aprila, se je na Stadionu Fazanerija pred 2.000 gledalci odvila tekma 29. kroga Prve lige Telemach med Muro in Koprom, kjer so bili boljši slednji.

Strelci: 0:1 Novoselec (69.), 0:2 Colley (73.), 1:2 Škoflek (92.).

Mura: Ljubić (od 26. Zalokar), Pucko, Karamarko (od 77. Škoflek), Gorenc, Lorbek (od 77. Beganović), Šturm, Kous, Bobičanec, Horvat, Mulahusejnović (od 46. Lotrič), Daku.

Koper: Golubović, Rajčević, Bručić, Novoselec, Žužek, Izata (od 46. Guberac), Jelić Balta, Vešner Tičić (od 79. Đira), Šušnjara (od 65. Colley), Parris (od 79. Jašaragič), Osuji (od 90. Kotnik).

Rumeni kartoni: Gorenc, Šturm, Lorbek, Bobičanec; Colley, Žužek.

Ekipi sta tekmo začeli dinamično. Obe ekipi sta že ob začetku imeli nekaj priložnosti in zagrozili v kazenskem prostoru. Trener Mure Damir Čontala je moral že v 26. minuti poseči po menjavi vratarja, saj si je Ljubić poškodoval stegensko mišico, zamenjal ga je Zalokar.

V 50. minuti so imeli Koprčani dotlej najlepšo priložnost na tekmi, ko je bil sam pred Zalokarjem Šušnjara, toda soboški čuvaj mreže je bil uspešnejši. Devet minut pozneje je na drugi strani Mirlind Daku močno z desne skušal presenetiti Golubovića, ki pa se ni dal, tako kot ne po Horvatovem poskusu v 62. minuti.

Le nekaj trenutkov pozneje je Daku grdo zgrešil iz bližine, vse zapravljene priložnosti Mure pa je v 69. minuti kaznoval branilec Kopra Ivan Novoselec, ki je z diagonalnim strelom z desne strani kazenskega prostora matiral Zalokarja.

Soboški vratar je vsega štiri minute pozneje pobral še eno žogo iz svoje mreže, takrat ga je ukanil Lamin Colley malce z leve strani kazenskega prostora. Te prednosti pa izbranci Zorana Zeljkovića niso izpustili več iz rok.

Tudi po zaslugi Golubovića, ki je v 90. minuti res dobro posredoval po nevarnem strelu Horvata z roba kazenskega prostora. Je pa koprski vratar vendarle klonil v 92. minuti, ko ga je iz bližine z glavo premagal Žiga Škoflek.

Koprčani so tako po zaslugi razpoloženega vratarja in golov v drugem polčasu uspeli ohraniti stik z vodilnim Mariborom, za katerim zaostajajo za tri točke. Muraši pa ostajajo na četrtem mestu lestvice.

Mura bo v 30. krogu v soboto gostovala pri Bravu. Na tekmi pa ne bomo videli Klemna Šturma in Nika Lorbka, ki imata zaradi zbranih sedmih rumenih kartonov v sezoni prepoved nastopa. Tekmo, ki se bo pričela ob 15. uri, boste lahko v živo spremljali tudi na našem portalu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2022 ob 15:25 Magyar Bacsi gost

      Sramota za tiste, ki ste bili!!!!!

      9 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2022 ob 16:18 SOBOČANEC gost

      ŽALOST OD ŽAOSTI ČONTLA APIZDI KER NEMAŠ POJMA OS POJMA O SESTAVI EKIPE IDIOT FUKNJENI

      7 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2022 ob 16:25 asfghncx24rw34g gost

      5. mesto nič več nič manj

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.04.2022 ob 17:21 gost

      Rakičanski graščak in mastno lasi sta tudi bila. Se vidi da se približujejo volitve. Potem jih spet ne bo 4 leta.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.04.2022 ob 18:23 gost

      magyar bacsi ti si sramota človeštva in špot za tvojo familijo. Srečen tisti ki ni v sorodstvo s teboj ,ali pa da te sploh ne pozna.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2022 ob 18:27 gost

      Pa še Bravo jim gor naklade pa uprava nede nika reagejrala ka tak njim paše nesposobnežan pa njim je cilj evropa ma kakšna evropa z teme manjasteme igralce ka pol ekipe neje za prvo ligo pa trener nevej ekipe sestavete žalost od žalosti prekmurskega kluba kama ga pa pelajo nesposobneže

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 7:24 gost gost

        če ne bi bilo možnosti anonimnoga komentiranja, te ti enoga komentara ne bi napisal, pod anonimnimi komentari ste vsi močni. Lani ste tudi pisali ka pol igralcov nej za prvo ligo in so te na konci prvi bili, kritizerjrali ste upravo , šimundžo itd., tou lehko samo takšni kritizejrajo ka so samo po Tv fuzbal gledali, sprobali pa nej. V športi so vzponi in padci, važno je da se tudi s poraza proba nekaj ven potegnoti, popraviti ka naopak bilo itd.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.04.2022 ob 8:13 Mura gost

      Evo celeca pa velikoga političara Slavinca Keri je nej za Prekmurje nič napravo nej pa za fuzbal v Soboti itak volitve idejo 24 APRILA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.04.2022 ob 8:34 AJAJAJAJAJ gost

      Kdo še hodi gledat ta bedni klub in še bolj bedno igro?

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.04.2022 ob 18:37 francek gost

      Gonite se vi vsi skupa i vi vaš taj kurčevi nogomet.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.