https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 3.400 novih okužb, v Pomurju 173 okužb

5.4.2022  

V ponedeljek je bilo potrjenih 3.400 novih okužb. V Pomurju so potrdili 173 novih okužb, in sicer v 23 občinah.

Včeraj so opravili 1.785 PCR testov in 16.172 hitrih antigenskih testov, potrdili so 3.400 okužb. V državi je trenutno 34.915 aktivno okuženih z novim koronavirusom.

Vir: NIJZ

Hospitaliziranih je 355 oseb, od tega 38 na intenzivni negi. Na navadnih oddelkih je hospitaliziranih 143 oseb zaradi covida in 174 s covidom. Na intenzivnem oddelku je zaradi covida 26 oseb, oseb s covidom pa je 12. Šest oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih znaša 6.507.   

V ponedeljek, 4. aprila, v Pomurju potrdili 173 novih okužb

Včeraj so okužbe potrdili v 23 pomurskih občinah. 32 v Murski Soboti, 26 v Ljutomeru, 14 v Gornji Radgoni in Puconcih, 11 v Lendavi, 8 v Svetem Juriju ob Ščavnici, 7 v Črenšovcih, 6 v Radencih in Cankovi, 5 v Beltincih in Rogašovcih, Križevcih, Veliki Polani in Gradu, 4 v Apačah in Gornjih Petrovcih, 2 na Tišini, 1 v Kuzmi, Razkrižju, Šalovcih, Turnišču, Veržeju in Odrancih. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2022 ob 12:21 gost

      Do volitev nas bo še preganjal kajti to je edini prijatelj te difuzne vlade. Včeraj na soočanju SDS romana Tomc ni vedela enega odgovora konkretnega. Je pa prevzela vodenje soočanja.namrec kot pokvarjena plošča mi, mi, mi, in samo mi SDS. Isto kot je vele debil osvojil sam Slovenijo. V resnici pa je bil v Cankarjevem domu skrit in seftal orožje. Z kerim je bil povzročen genocid v Bosni vokovar kot zdaj v Ukrajini.

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 13:30 gost gost

        sem tudi sam gledal in kot praviš samo vse mi. A vsak ki je vsaj malo razgledan ve da se nekega velikega projekta v slabih 2 letih ne da izpeljati, razen seveda če že ni bilo vse pripravljeno, da je že nekdo na določenih projektih prej delal, samo najlažje je zaslugo pripisati sebi, mi smo to naredili.

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2022 ob 12:28 gost

      Po volitvaj bo ta isti bolnik spet lajal kaj je on naredil kao dobrega. Nebo pa lajal kaj so s pokradli koga so za lagali z davkoplačevalskim denarjem svoje oligarhe tajkune, lobiste, vse svoje SDS pedre.komu vse so priskrbeli visoko plačane stolčke brez znanja. Koliko položajev v državi zaseda gobasti Matoz,,, januša groznuga,,, odvetnik. Koliko dobiva največji davčni dolžnik prijatelj in svetovalec vlade Slovenije Rok Snezič oligarh,,, januša groznuga,,,, in to z kupljenimi diploma mi kero v Bosni dobiš za 10 evrov.

      13 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 12:37 gost

        Obesi se, če en dan ne zdržiš brez jajota, ni ti pomoči, čisto si zmešan..obseden vsakodnevno, poišči si strokovno pomoč.

        11 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2022 ob 18:55 Luna gost

      Kakse okuzbe barabe.....eno leto od cepljenja in kaj imamo?????vsak dan nekdo,ki ga poznam ali bezno poznam umre od kapi????zakaj,zakaj, ne razumem,ne more biti pac slucaj????a ni jasno kot beli dan.....vse kao teorije zarote se uresnicujejo....so rekli antic...da se bo sele po letu dni vidlo kaksen ucinek ima cepivo!!!!ucinka ni,razen kapi zaradi strdkov...banda pokvarjena samo vasi racuni so bolj polni!!!!!volitve koga naj volimo????koga????ni tistega ki bi nam zagotovil za delo posteno placilo in konec cepljenja!!!!!!!!!!!!!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.