https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO in VIDEO: LMŠ Turneja »Rešitve na poti« Marjana Šarca

Murska Sobota, 10.04.2022 ob 13:30  

Predsednik LMŠ Marjan Šarec je skupaj s kandidatkami in kandidati za državnozborske volitve v soboto, 9. aprila, obiskal Mursko Soboto, kjer se je srečal z volivkami in volivci pred hotelom Zvezda.

V soboto so se kljub slabemu vremenu z avtobusom odpravili z rešitvami med ljudi, med volivke in volivce. Avtobus LMŠ je predsednika stranke Marjana Šarca skupaj s kandidatkami in kandidati za prihajajoče državnozborske volitve pripeljal tudi v Mursko Soboto. 

V stranki LMŠ se zavedajo svojega poslanstva, ki temelji na demokratičnih vrednotah. Poudarjajo, da so močna, sredinska razvojno-liberalna stranka s posluhom za ljudi in gospodarstvo ter z rešitvami za normalizacijo in razvoj. "Imamo vizijo in močno, izkušeno ekipo vseh generacij. Dokazali smo, da znamo držati besedo in uresničujemo obljubljeno," še dodajo.

Kot ob tem sporočajo iz stranke, gre LMŠ na volitve z 82 kandidati in s programom Normalizacija. Rešitve. Razvoj. "Razvojni preboj Slovenije je naš ključni cilj. V programu stranke LMŠ smo zapisali 373 rešitev in odgovorili na 78 izzivov. Krepili bomo javno šolstvo in vlagali v znanost, znanjej, zeleno preobrazbo in delovna mesta z visoko dodano vrednostjo, kar omogoča močno socialno državo in dostojne pokojnine. Posebno pozornost bomo namenili malim in srednjim podjetjem. Okrepili bomo javno zdravstvo in ukinili dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Denar, ki se zdaj steka v dobičke komercialnih zavarovalnic, bomo namenili za zdravstvene storitve v javnem zdravstvu. Imamo rešitve, kako mladim zagotoviti dostopna stanovanja. Vztrajali bomo pri uvedbi preferenčnega glasu, s čimer bo glas volivca močnejši," obljubljajo v stranki. 

Med volivce so simbolično delili tudi kokice z hudomušnim sporočilom na embalaži "V tej koruzi ni puške".  

V Pomurju na bližnjih državnozborskih volitvah v stranki LMŠ kandidirajo: Zoran Kos (Murska Sobota 2), Klavdija Bertalanič (Gornja Radgona), Slavko Buček (Murska Sobota), Bojana Gošnjak (Ljutomer) in Tomaž Gregorec (Lendava).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija