https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru zaplesalo več kot 200 plesalk in plesalcev

Ljutomer, 13.04.2022 ob 18:05  

Plesalci plesne šole Nina, od najmlajših do tekmovalcev, so se minulo nedeljo po več kot dveh letih, ki jih je tudi v plesu močno ovirala pandemija covida, zbrali na plesni produkciji v Ljutomeru.

V dvorani ŠIC Ljutomer je zaplesalo več kot 200 plesalk in plesalcev. Starši, sorodniki in ljubitelji plesa so lahko videli številne plesne zvrsti; od otroških plesov, baleta, disco dance-a, hip hopa, break dance-a, moderna in jazza.

V dobri uri in pol so predstavili 25 plesnih točk, med njimi tudi tiste, s katerimi so teden dni prej v Sarajevu na Inter dance festu osvojili kar 22 medalj.

Občinstvo je v do zadnjega kotička polni dvorani uživalo, kot že dolgo ne. Plesalke in plesalci pa se te dni že pripravljajo na nove turnirje Plesne zveze Slovenije, da bodo uspešni tudi junija na državnem prvenstvu.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.