https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Sejem Megra s poudarkom na stroki in izobraževanju mladih za deficitarne poklice

14.04.2022 ob 15:05  

31. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA, ki bo potekal v Gornji Radgoni od 21. do 23. aprila, bo pod okriljem Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala GZS predstavil najpomembnejša gradbena podjetja iz Slovenije.

Ob njih bodo razstavljavci ponujali pestro paleto izdelkov za gradbeništvo, energetiko, komunalo in obrt. Prisotno bo tudi gradbeno podjetje iz Turčije. Poleg gradbenih in obrtnih storitev bodo v ospredju gradbena mehanizacija, stroji in oprema, gradbeni odri, prometna signalizacija, montažne hiše in lesene skladiščne konstrukcije, izdelki za ogrevanje in hlajenje, talne obloge, delovna zaščita oprema, strešne kritine, garažna vrata, čistilne naprave in zbiralniki vode, stroji in priključki za urejanje okolice. Sejem bo spremljajo pestro dogajanje, namenjeno izobraževanju mladih za deficitarne poklice v gradbeništvu, energetiki, komunali in obrti.

Ob izobraževanju mladih bodo sejem MEGRA podčrtali aktualni strokovni posveti na temo nadgradnje železniške infrastrukture, podražitev v gradbeništvu, kazalnikov trajnostne gradnje ter poslovna srečanja.

Neodvisni strokovnjaki in energetski svetovalci bodo obiskovalcem sejma brezplačno svetovali pri energetskih naložbah in pridobivanju sredstev Eko sklada. Gradbena svetovanja se bodo izvajala na prostoru Gradbenega inštituta ZRMK.
Svečano odprtje sejma MEGRA bo v četrtek 21. aprila ob 14.00 uri. Spremljala ga bo slavnostna podelitev okoljskih certifikatov Znaka Kakovosti v Graditeljstvu. Slavnostni govornik in otvoritelj bo Jernej Vrtovec, minister za infrastrukturo Republike Slovenije. Odprtje sejma bo potekalo v hali A.

Vstop na sejem je prost. Parkiranje je brezplačno. Sejem bo odprt od četrtka, 21. aprila do sobote, 23. aprila 2022, od 9.00 do 17.00 ure.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2022 ob 19:26 gost

      Kaka delavno silo sploh v Sloveniji rabijo nihče sploh nima pojma. Kajti za vse se rabi vsaj srednja šola za slovenske delavce. Za južne brate pa če ve križec narediti je že dovolj. Pomočnik kuharja srednja šola, sobarica srednja šola, zidar srednja šola, cestni delavec srednja šola, čistilka srednja šola, za Slovence. Za južna brate pa vsaj križec namesto podpisa pa je že služba njihova. In potem ti trobijo da ni delovne sila v Sloveniji na borzi pa 70 000 tisoč Slovencev.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2022 ob 19:32 gost

      Debilna vlada noče razkriti poročila od umarja ker je gospodarska rast padla. Oni pa dalje lažejo kako je visoka. V demografski sklad so zaposlili same desne pedre pred volitvami. Odpirajo sklade kot po tekočem traku in si zaposlujejo svoje prijatelje svoje sorodnike vse kar ima naziv desni pedri vse dobi službo. Niti več nevejo kake vse agencije so nanovo odprli in komu služijo samo da vse zaposlijo kar njim je blizu.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2022 ob 17:06 ivo gost

      deficitarni poklic = mizerno placan suzenj

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.04.2022 ob 14:41 umetnik gost

        izobraževanju mladih za deficitarne poklice ! Kaj pa to je deficitarni poklic, ima kaj skupnega z visoko dodano vrednostjo o kateri nam trobijo zadnjih trideset let ??

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.