https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: NSi se predstavi na stojnici v Murski Soboti

21.04.2022 ob 20:00  

Na stojnici NSi pred hotelom Zvezda v Murski Soboti je kandidatka Martina Perša nagovarjala mimoidoče volivke in volivce, da naj na volitvah volijo prav njeno stranko, ki je dokazala, da zna in zmore delati ter premikati stvari naprej, tudi ko gre za nemogoče projekte.

V stranki NSi so prepričani, da so steber desnosredinske vlade, ki prinaša močno gospodarstvo, Slovenija pa si zasluži dobro vlado, ki je brez NSi ne more biti. Pravijo, da so pokazali in dokazali, da želijo lepšo prihodnost za vse. Ob težkih kriznih časih se izzivov niso ustrašili, ampak so pogumno poprijeli za delo in se spopadli s problemi in slabimi razmerami.

V NSi zagotavljajo, da so stranka z jasnimi vrednotami. Vladni program za prihodnje obdobje so razdelili na štirinajst področij, ki po njihovem daje jasne odgovore na izzive prihodnosti. "Prepričani smo tudi, da vsak potrebuje svobodo, da lahko v polnosti razvije svoje talente. Naloga države je, da mu pri tem zagotovi spodbudno in stabilno okolje," so zapisali.

Digitalizacijo prepoznavajo kot ključni izziv. Zavzemajo se za ohranjanje narave, pri čemer mora biti zeleni prehod izveden "odgovorno in pametno". Stabilna oskrba z energijo po dostopnih cenah bo ločila uspešne države od manj uspešnih. Ocenjujejo in poudarjajo, da je samooskrbnost s kakovostno hrano slovenskega kmeta vse bolj pomembna. Obljubljajo kakovostno infrastrukturo.

Zagotavljajo tudi, da ne pozabljajo na šibke in ranljive. Hkrati potrebujemo več družbene pravičnosti, zatrjujejo. Pravosodni sistem mora ljudem zagotavljati občutek enakosti. Sistemi socialnih pomoči pa ne smejo dopuščati izigravanja. Osredotočajo se na varnostne izzive, po njihovem je "moderna in opremljena Slovenska vojska garant naše suverenosti".

Pomurski kandidati stranke NSi, 8. volilne enote, so Jožef Horvat (Lendava), Andreja Novak Görkeš (Ljutomer), Ivan Horvat (Murska Sobota I), Martina Perša (Murska Sobota II) in Ivan Fras (Gornja Radgona).

    Fotogalerija