https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO in VIDEO: Pomurski kandidati stranke SAB so se predstavili

19.04.2022 ob 16:30  

Stranka SAB je predstavila volilni program ter svoje kandidatke in kandidate za volitve v Državni zbor Republike Slovenije v hotelu Zvezda v Murski Soboti minuli petek. 

Naredimo, kar je treba je naslov programa stranke SAB za državnozborske volitve. Temelji na štirih stebrih in vključuje 15 ključnih projektov, med njimi povečanje samooskrbe s hrano in zagotovitev spoštovanja v ustavo zapisane pravice do pitne vode, konsolidacijo javnih financ, ureditev dolgotrajne oskrbe za upokojence in centralizacijo nabav v zdravstvu.

Program je na kratko predstavila predsednica stranke Alenka Bratušek. "Na zgodovinske volitve 24. aprila smo v stranki SAB odlično pripravljeni. Imamo izkušeno in odločno ekipo, ki ji državljani lahko zaupajo, da bo naredila, kar je potrebno," je poudarila predsednica.

Predstavili so se pomurski kandidati stranke SAB, 8. volilne enote, in sicer Olga Belec (Murska Sobota II), Dominik Šteiner (Lendava), Valerija Frangež (Gornja Radgona), Klavdija Grkman (Ljutomer) in Denis Vrečič (Murska Sobota I). 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija