https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Temperature se bodo ponekod spustile pod ledišče

16.04.2022 ob 15:00  

Danes popoldne bo na Primorskem sončno, drugod spremenljivo s kratkotrajnimi plohami. Jutri bo pretežno jasno, a vetrovno. 

Severovzhodni veter

Popoldne bo na Primorskem precej jasno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno. Nastalo bo nekaj kratkotrajnih ploh. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem povečini šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16 °C.

Jutri bo precej jasno. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Jutranje temperature bodo od 0 do 4, v alpskih dolinah do -3, na Goriškem in ob morju do 7, najvišje dnevne od 11 do 14, na Primorskem do 17 °C, navaja Arso.

Hladna fronta

"V prihodnjih dneh bo nad naše kraje za oslabljeno hladno fronto s severnimi vetrovi pritekal precej hladnejši zrak in jutranje temperature se bodo zopet precej približale ledišču. K sreči pa bo dobra prevetrenost – na Primorskem bo pihala burja, na vzhodu Slovenije pa severni veter – zmanjšala možnost lokalno večjih padcev minimalne temperature. Na Primorskem temperatur pod lediščem v prihodnjih dneh ne pričakujemo, tudi v Prekmurju in Podravju je za tako nizke temperature verjetnost majhna. Drugje po Sloveniji lahko predvsem v ponedeljek pričakujemo, da bodo krajevno najnižje minimalne temperature pod lediščem, predvidoma pa nikjer ne bodo padle pod -2 °C," so zapisali pri Arso vreme.

Obeti

V ponedeljek bo na Primorskem še povečini sončno, drugod bo spet več spremenljive oblačnosti. Še bo razmeroma hladno, veter pa bo nekoliko oslabel.

V torek bo pretežno oblačno, v notranjosti bo občasno deževalo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.