https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Razstava velikonočnih pirhov štirih dežel v stolpu Vinarium

16.04.2022 ob 16:23  

V kupoli razglednega stolpa Vinarium Lendava že sedmo leto zapored poteka mednarodna razstava Velikonočnih pirhov štirih dežel, ki bo na ogled do 30. aprila 2022. 

Na razstavi, ki bo na ogled do konca tega meseca, si lahko ogledate velikonočne pirhe, izdelane v različnih tehnikah, ki jih je za to priložnost prispevalo 24 razstavljavcev iz štirih dežel, iz sosednje Hrvaške, Madžarske in Avstrije ter Slovenije.

Slovenski razstavljavci prihajajo pretežno iz Pomurja. Razstava ni samo mednarodna, temveč tudi medgeneracijska, saj so sodelovali tako mladi kot starejši. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2022 ob 11:55 gost

      Komi je več stolp potreben če se že okoli stolpa zidajo stolpnice kere bodo večje kot stolp. Ne razumem kako okoljevarstveniki tega ne vidijo kaj se tam gor dogaja zidajo se take zidanice da ne spadajo niti spodaj v Lendavi kamoli v gotice. Gdo njim to le dovoli da se tako delajo norca iz pokrajine lendavski goric.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2022 ob 11:58 gost

      Od takrat ko je vlada,,, januša groznuga,,, prodala Prekmurje Madžarom je vse dovoljeno in se lahko gradi vse povprek I nikome ništa.

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2022 ob 13:49 gost

      Remenke s sliko Orbana ali januša groznoga nega ?

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2022 ob 17:38 gost

        To sta gospoda Slovenije in Madžarske in se obema jebe za levokastrirane odpadnike ki iščejo drobtinic ob stolpu!!! levi koštruni si z svojo hudobijo kakajo v lastno skledo---no če jo sploh imajo !!

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.04.2022 ob 15:23 gost

      Res včeraj sem po dolgem času bil v Lendavi na hribčku. Pa saj to ne moreš verjeti kaka skropocala se zidajo gdo njim le to dovoli. Spreminjajo celi hrib v neko betonsko gmoto. Vse samo za kapital in dobiček od prodaje zajebati celo naravo celi ta mali hrib v neko kulandijo brez vezno. Sramota

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.04.2022 ob 15:26 gost

      To vse dovoljuje ta posrani županski šerif Madžar. Keri bi že davno moral odstopiti. Nevem zakaj ga še gledate se vidi z kere stranke je SDS debili vse prodati in Slovence zajebati.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.04.2022 ob 16:48 Magyar Bacsi gost

      Janoš se bo kmalu podrislal in ukozil.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.