https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Zdravilišče Radenci prejelo mednarodno priznanje za najboljše zdravilišče 2011

 

V Hotelu Golf na Bledu je Svetovna organizacija zdravstvenih in termalnih ponudnikov (FEMTEC) v okviru letne generalne skupščine in mednarodnega znanstvenega kongresa, ki se ga je 17. in 18. oktobra udeležilo okoli 130 slušateljev s celega sveta, podelila Zdravilišču Radenci posebno priznanje za »Najboljše zdravilišče 2011« ter skupini Sava Hotels & Resorts za razvoj termalnega turizma v Sloveniji.


Članstvo destinacij Sava Hotels & Resorts, ki so k tej svetovni nevladni organizaciji pristopile februarja letos in se tako pridružile članicam iz več kot 70 držav sveta, je obrodilo prve sadove v obliki organizacije letne skupščine FEMTEC-a in mednarodnega znanstvenega kongresa z naslovom »An old science for modern medicine« na Bledu, na katerem je o najnovejših dosežkih na področju rehabilitacije srčno-žilnih bolezni, dejavnikih tveganja in preventivi predaval tudi dr. Andrej Vugrinec iz Zdravilišča Radenci

Destinacije Savinega Turizma so hkrati tudi edine predstavnice slovenskega turističnega gospodarstva v eni najbolj reprezentativni organizaciji zdravstvenih in termalnih ponudnikov na svetu »World Federation of Hydrotherapy and Climatotherapy (FEMTEC), katere namen je razvoj in promocija medicinskih, ekonomskih, tehničnih in družbenih znanj. 

Ob tej priložnosti sta direktor Zdravilišča Radenci, d.o.o., Mladen Kučiš in predsednik ruske Avtonomne neprofitne organizacije »Mednarodna Univerza rehabilitacijske medicine« dr. Aleksander Nikolajevič Razumov podpisala pismo o nameri o medsebojnem sodelovanju na področju izmenjave strokovnjakov, prirejanja seminarjev in kongresov, oblikovanje in ustvarjanje novih tehnologij na področju regenerativne medicine, medicinske rehabilitacije in fizioterapije, ter zdravljenje in rehabilitacijo ruskih zdraviliških gostov v Zdravilišču Radenci. Slavnostnega podpisa pisma o nameri se je včeraj v Zdravilišču Radenci udeležil tudi predsednik Svetovne organizacije FEMTEC dr. Nikolay Storozhenko. 

"Priznanje svetovne organizacije zdravstvenih in termalnih ponudnikov je mednarodna strokovna potrditev 130-letnih prizadevanj Zdravilišča Radenci na področju nudenja celovitih zdraviliških storitev, ki temeljijo na učinkovitem prepletanju izjemnih naravnih danostih in strokovnega osebja. To se odraža letno na več kot 55.000 zadovoljnih zdraviliških gostih iz 12 evropskih držav, narašča pa tudi število gostov iz Rusije, Ukrajine, Poljske, Češke,"  je ob tem izpostavil Mladen Kučiš, direktor Zdravilišča Radenci, d.o.o., in dodal, da zdravilišče s članstvom v FEMTEC-u  krepi mednarodno izmenjavo strokovnjakov in izkušenj, kar je pomembno tudi na področju razvoja novih zdravstvenih storitev.

    Komentarji

    1. vidocq
      21.10.2011 ob 10:22 vidocq

      eno je Bled , drugo je Radenci , če pa vaščani Radenec sploh ne vejo kam spadajo ali pa se ne morejo opredelit , raje poslušajte pesem ptic trnovk

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.