https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Dobrodelni koncert glasbene skupine Selah

Murska Sobota, 19.04.2022 ob 17:00  

V ponedeljek, 18. aprila, je v Gledališču Park Murska Sobota potekal dobordelni koncert glasben skupine Selah. 

Kot predskupina je nastopila skpupina mladih glasbenikov pod nazivom Eben Ezer, obe glasbeni skupini pa delujeta pod okriljem Evangeličanske cerkve občine Murska Sobota.

Na dobordelni prireditvi so se zbirala sredstva za pomoč ukrajinskim beguncen, ki so trenutno nastanjeni v Murski Soboti.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.04.2022 ob 18:55 gost

      Mi se v državi ukvarjamo z vsemi državami okoli nas za pomoč edino za svoje državljane ne. Ker vsako leto ukradejo politiki keri so na vladi 4 milijarde davkoplačevalskega denarja. Za svoje tajkune in lobiste da z njimi potem lahko igrajo golf se po jahtaj vozijo skupaj drkajo. Za ta denar bi pa vsak upokojenec dobil 5. 000 evrov več na koncu leta pokojnine. Kako lahko ljudje keri imamo škarje in platno zdaj volimo take debilne lažnive keri že 30 let delajo isto in kradejo isto. Pa tudi zdaj bo isto če njim date glas in to so stranke SDS, nsi, SNS, Aleksandra Pivec, Počivaušek, Podobnik, Kangler, itd. Zato ljudje pamet v roke in voliti tiste keri še niso v tej lopovski tolpi 30 let.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.04.2022 ob 8:21 kilonja gost

        Vse omenjene bomo volili, imam tudi poln kombi takih malo dementnih ki ne vedo koga bi volili pa jim bom na roke s flomastrom napisal katero številko morejo obkrožiti .

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.04.2022 ob 8:49 gost

        Meni so pa tile zgoraj edini, ki se borijo in skrbijo za Slovence, zato jih bom volil, za čefurje me pa boli qrac, za nih je HOlob in Janković , Fajonka in mesečar. Vsakdo naj voli koga hoče.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.04.2022 ob 19:05 gost

      Nova Slovenija ima takega kandidata keri ne plačuje davkov in za davkoplačevalski denar hodi na dopust. Isto kot je to storila Aleksandra Pivec ki je za davkoplačevalski denar hodila na dopust z svojo družino. Pa nikomur nič. Še danes ni pojasnila in plačala. Pa še prodala je stranko DeSUS kere zaradi nje ni več.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.04.2022 ob 9:08 gost

      Zakaj bi delal saj pa striček,,, januš,,, vse plača pa bonbonček deli iz državne blagajne. Vračal pa bo glupi narod.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.